من شيرين با نام كاربري:s35135
من تقريباديرامدم اما با دست پروسرعتي بالا
اميدوارم كه بتوانم ديرامدنم راجبران كنم با نگاهي به ديگراحزاب متوجه شدم كه مسائل موردعلاقه شماعزيزان به طورجامع وكامل موردتوجه قرارنگرفته است . من ازشما دعوت مي كنم كه خودتان مطالب موردعلاقه ونيز ارمانهايتان را دراينجامطرح كنيد تاباكمك هم بتوانيم اساسنامه ا ي همه جانبه براي حزب خود تعريف كرده وبا كمك همديگروباتمام توانمان ايده هاي خودرا جهت اجرايي شدن دنبال نماييم به عنوان نخستين بنداساسنامه پيشنهادمن اينست
1-كوشش - پشتكار جهت رسيدن به اهداف و سعي براستفاده ازكلمات زيباي پارسي وتلاش درجهت استفاده هرچه كمترازلغات بيگانه دراين حزب
2-تشكيل تيم درزمينه هاي مختلف رياضي به صورت حرفه اي وهمكاري ورقابت با تيمهاي ديگر درراستاي رسيدن به اهداف
3-تحقيق درجهت حل مسائل حل نشده رياضي و نيز اشنايي با كاربردرياضي درديگر علوم مثل فيزيك و....مهندسي و..
4-...
براي تكميل اساسنامه منتظرنظرات تمامي دوستان هستم . ضمنا نظرخودرادر رد يا قبول بند 1 اساسنامه اعلام فرماييد .
من اسم اين حزب را به اين دليل پيشرو انتخاب كردم چون دوست دارم در همه چيز پيشرفت كنيم ومن باوردارم كه با كمك شما عزيزان ميتوانيم هر روز بهتر وبرتر شويم.هدف حزب من اماده كردن فضاي دلخواه كاربران است يعني به كمك كاربران اساسنامه راتنظيم كنيم وهرچه كاربران دوست دارنددرزمينه رياضي انجام بدهيم.من اصولي كه انتخاب كردم اين است كه درهر زمينه اي كه كاربران علاقه دارند (درزمينه رياضيات ودرس)فعاليت كنيم ودران زمينه پيشرفت كنيم.

به خصوص درزمينه رياضي ودرسي.باتفریح، تخصصی کارکنید در دنیای شیرین ریاضیات

هدف اعلام شده مارياضي مي باشد امابه جهت مشاركت بيشتركاربران عزيزنحوه برخورد با موضوع وچگونگي پرداختن به ان را به اشتراك ونظر خواهي گذاشته ايم تاكاربربداندكه دراين حزب صاحب راي ونظرمي باشد هدف ما رياضي وچگونگي ونحوه پرداختن به ان را كاربران واعضائ محترم حزب دراساسنامه مشخص مي كنند مثلا رياضي با روش تفريحي يا عجايب رياضي ويا روش حل مسائل به صورت ساده ومطلق ويا روش حل مسائل با حاشيه هاي متفرقه نظير شيرين كاري وجك و....
وازهمين جا ازكاربران محترم (عضو حزب وغيره ) تقاضا مندم كه نظرخودرادرباره موضوعات بالا اعلام فرمايند تا باكمك انها اساسنامه تكميل گردد
شعارما :مازنده به انيم كه ارام نگيريم موجيم كه اسودگي ما عدم ماست
پيشرو يعني : پويايي يكدلي شكوه وشكوفايي رافت وحدت