نویسنده موضوع: خنده بازار ( گلچین طنز )  (دفعات بازدید: 13857 بار)

0 کاربر و 3 مهمان درحال دیدن موضوع.

آفلاین EsRa.R

• بازرس حزب
  • *
  • تولید محتوا : -5
  • جنسيت : دختر
  • حالت من:
    بی تفاوت
    فعالیت : 99%
    کیفیت : 7%
    خلاقیت : 1%

• استان: آذربايجان غربي(اروميه)
  • مرکز سمپاد: دبيرستان فرزانگان1
هدفهای آموزشی: کلاسهای آمادگی دایم برای مردان تا عضوی از بدنشان به نام مغز را فعال کنند، عضوی که آنان منکر وجود آن هستند.

برنامه: 4 واحد اجباری

واحد 1 : کلاسهای اجباری
1. بیاموزیم چگونه بدون مادرمان زندگی کنیم.(2000 ساعت)
2. زن من مادر من نیست.( 350 ساعت)
3. تمام درآمدم را به زنم می دهم.(550 ساعت)
4. می فهمم که فوتبال ورزش نیست و رونالدو یک ابله است.(500 ساعت)
5. زن من پرستار من نیست.
6. زن من کلفَت من نیست.

واحد 2 : زندگی مشترک
1. بچه دار شدن بدون احساس حسادت.(50 ساعت)
2. من دیگر به دوره های دوستانه ی زنم دوره ی احمقها نمی گویم.( 500 ساعت)
3. ترک اعتیاد به بازی کردن با کنترل از راه دور تلویزیون.( 550 ساعت)
4. من دیگر سر پا ادرار نمی کنم. من پیشرفت کردم و تکبر را کنار گذاشتم....( تمرین عملی همراه با نوار وی دیو 100 ساعت)
5. من دیگر دوش استخر را با دوش حمام اشتباه نمی گیرم.
6. چگونگی انتقال لباسهای کثیف به سبدشان بدون پخش و پلا کردن آنها.
( 500 ساعت)
7. چگونگی بهبود یافتن از سرماخوردگی بدون از دست دادن امید به زندگی.
( 200 ساعت)
8. چگونگی به تنهایی لباس پوشیدن،به تنهایی لباس انتخاب کردن و دانستن محل کمد لباسها.

واحد 3 : تفریح و سرگرمی
1. اتو کشی در دو مرحله:
الف) یک پیراهن در کمتر از 2 ساعت
ب ) تکرار با دیگر لباسها ( تمرین عملی)
2. تمیز کردن خانه... فعالیتی مطلوب و دلپذیر.
3. فراموش نکردن بیرون بردن زباله ها.
4. به خاطر سپردن معنای جاروبرقی: وسیله ای برای تمیز کردن خانه که گرد و خاک و آشغالها را جمع می کند.( برای استفاده ی بهتر به بخش 1 واحد 4 توجه کنید.)
5. چگونگی استفاده از دستمال گردگیری.
6. جمع کردن خرابکار یها بعد از انجام تعمیرات در خانه.
7. بیاموزیم معادل زنانه ی + نشستن جلوی تلویزیون ; ، + ایستادن کنار اجاق گاز; نیست.

واحد 4 : کلاس آشپزی
سطح 1 (مقدماتی): وسایل خانه:
ON : روشن کردن دستگاه
OFF: خاموش کردن دستگاه

سطح 2 ( پیشرفته): درست کردن اولین سوپ آماده بدون سوزاندن آن.
( تمرین عملی: قبل از اضافه کردن مواد، آب را بجوشانید.)

سطح 3 ( تخصصی): درست کردن چای بدون فراموش کردن آب و چای، و دم کردن آن داخل قوری و نه کتری.

سطح 4 ( عالی): تعارف کردن چای بدون این که نصف آن در نلبکی بریزد.

اين مال وبلاگمونه ولي لازم شد بذارمش
لذت داشتن يه دوست خوب تو يه دنياي بد مثل خوردن يه قهوه ي گرم زيره برفه...درسته كه هوا رو گرم نميكنه ولي آدمو دلگرم ميكنه

آفلاین رومینا.ا

• *
  • تولید محتوا : 0
  • فعالیت : 99%
    کیفیت : 1%

• استان: تهران
  • مرکز سمپاد: دبیرستان فرزانگان 1 تهران
قوانین مورفی
« پاسخ #81 : فوریه 24, 2011, 12:25:08 pm »
قوانين مورفي

قوانين مورفي تسکين دهنده بدبياري ها و بدشانسي هاست. قانون مورفي در سال 1949 در پايگاه نيروي هوايي ادوارز شکل گرفت. مورفي مهندس هوافضا بود که روي يک پروژه کار مي کرد. در يکي از سخت ترين آزمايشهاي پروژه يک تکنسين خنگ تمام سيم ها را برعکس وصل کرد و آزمايش خراب شد. مورفي درباره اين تکنسين گفت: "اگه يه راه براي خراب کردن چيزي وجود داشته باشه او همون يه راه رو پيدا مي کنه" و اين اولين قانون مورفي بود. در ابتدا در فرهنگ فني مهندسين رواج پيدا کرد و بعد به فرهنگ عامه راه پيدا کرد. بعداً قوانين ديگري هم بعد از کسب رتبه لازم از بنياد مورفي در زمره قوانين اصلي قرار گرفتند .

حالا قوانين مورفي و قوانين استنباط شده از آن :
- اگر در توده يا کپه اي به دنبال چيزي بگردي، چيز مورد نظر حتما در ته قرار دارد.
- هيچ کاري آن طور که به نظر مي رسد ساده نيست.
- وقتي در ترافيک گير کرده اي لايني که تو در آن هستي ديرتر راه مي افتد.
- هر کاري بيش از آنچه فکرش را مي کني دو برابر آنچه بايد وقت مي برد. مگر اينکه آن کار ساده به نظر برسد که در آن صورت سه برابر وقت مي گيرد.
- هر چيزي که بتواند خراب شود خراب مي شود آن هم در بدترين زمان ممکن.
- اگر چيزي را مقاوم در برابر حماقت احمق ها بسازي احمق باهوش تري پيدا مي شود و کارت را خراب مي کند .
- در صورتي که شانس انجام درست يک کار پنجاه پنجاه باشد احتمال غلط انجام دادن آن نود درصد است.
- وسايل نقليه اعم از اتوبوس، قطار، هواپيما و... هميشه ديرتر از موعد حرکت مي کنند مگر آن که شما دير برسيد. در اين صورت درست سر وقت رفته اند.
- اگر به نظر مي رسد همه چيزها خوب پيش مي روند حتما چيزي را از قلم انداخته اي .
- احتمال بد پيش رفتن کارها نسبت مستقيم با اهميت آنها دارد.
- هر وقت خودت را براي انجام دادن کاري آماده کرده اي ناچار مي شوي اول کار ديگري را انجام دهي.
- اشياي قيمتي اگر سقوط کنند به مکان هاي غيرقابل دسترس مثل کانال آب يا دستگاه زباله خرد کن (آن هم در حالي که روشن است) مي افتند.
- مادر هميشه راه بهتري براي انجام کارتان پيشنهاد مي کند البته بعد از اينکه کار را به سختي انجام داده باشيد.
- هر چه بيشتر سعي کنيد چيزي را از مادرتان پنهان کنيد او بيشتر به وب کم شبيه مي شود.
- 80% امتحانات پايان ترم براساس کلاسي است که در آن غايب بوده اي.  :آره:  :866:
- وقتي قبل از امتحانات نکات را مرور مي کني مهمترين شان ناخوانا ترينشان است.

قوانين اتوبوسي مورفي :
- اگر تو ديرت شده اتوبوس هم دير مي آيد.
- اگر زود برسي اتوبوس دير مي آيد. اگر دير برسي اتوبوس زود رسيده است.
- اگر بليت نداشته باشي پول خرد هم نداري. وقتي پول خرد داري که بليت هم داري.
- هر چه بيشتر از راننده بپرسي که کدام ايستگاه بايد پياده شوي احتمال اين که درست راهنمايي ات کند کمتر خواهد شد.
- مدت زيادي منتظر اتوبوس مي ماني و خبري نيست پس سيگاري روشن مي کني. به محض روشن شدن سيگار، اتوبوس مي رسد. (به عبارت ساده اگر سيگار را روشن کني اتوبوس مي رسد).
- اگر براي زودتر رسيدن اتوبوس سيگار را روشن کني اتوبوس ديرتر مي آيد.

قوانين كامپيوتري مورفي :
- ديسک مشتري در سيستم تو خوانده نمي شود.
- اگر براي خواندن آن نرم افزار پيچيده اي روي سيستمت نصب کني آخرين باري خواهد بود که چنين ديسکي به دستت مي رسد.

قوانين عاشقانه ي مورفي :
- همه خوب ها تصاحب شده اند ، اگر تصاحب نشده باشند حتما دليلي دارد .
- هر چه شخص مذکور بهتر و مناسب تر باشد، فاصله اش از تو بيشتر است.
- شعور ضربدر زيبايي ضربدر در دسترس بودن مساوي عددي ثابت است. ( که اين عدد هميشه صفر است).
- ميزان عشق ديگران نسبت به تو نسبت عکس دارد با ميزان علاقه تو به آنها.
- چيزهايي که يک زن را بيش از هر چيز به مردي جذب مي کند همانهايي اند که چند سال بعد بيشترين تنفر را از آنها خواهد داشت.

فلسفه مورفي :

" لبخند بزن... فردا روز بدتريه "   :آره:  :دی

و اما سرنوشت خود آقاي مورفي :
يه شب تو يه بزرگراه سوخت ماشين آقاي مورفي تموم مي شه. اون شب تو بزرگراه ترافيک بوده و ماشين ها با سرعت مورچه مي رفتن. آقاي مورفي هم مي زنه بقل که بقيه رو با تاکسي بره. همينجوري ريلکس کنار بزرگراه واستاده بوده که يهو ماشين يه توريست انگليسي که داشته خلاف جهت مي اومده تپٌي مي زنه بهش و مي ميره.اتفاقا اون روز لباسش هم سفيد بوده . حالا فکر کن با يه لباس سفيد کنار يه بزرگراه شلوغ واستاده باشي. بعد يه گاگولي در جهت مخالف بياد بهت بزنه و بميري . احتمالا موقع جون دادن اين جمله ي معروفش روي لبش بوده :

"اگه يه راه براي خراب کردن چيزي وجود داشته باشه او همون يه راه رو پيدا مي کنه"

:دی
« آخرين ويرايش: مارس 14, 2011, 04:43:21 pm توسط زهره.م »
دیگه پیشی(!) شدیم رفت....!! :آره: :دی ......خداحافظ همگی تا بعد از کنکور...!!   :مطالعه: :دی ......دعا کنین لطفا..! :لطفا:

آفلاین ـــUnKnoWn__

• *
  • تولید محتوا : 1
  • حالت من:
    حالم بده
    فعالیت : 1%
    کیفیت : 29%
    خلاقیت : 3%

• استان: کرمان
  • مرکز سمپاد: فرزانــگــانـــ یــکـــــ
نامه ی دختری به همسر آینده اش
« پاسخ #82 : فوریه 28, 2011, 05:08:20 pm »
عزیزم!

می توانی خوشحال باشی، چون من دختر کم توقعی هستم.

اگر می گویم باید تحصیلکرده باشی، فقط به خاطر این است که بتوانی خیال کنی بیشتر از من می فهمی!
اگر می گویم باید خوش قیافه باشی، فقط به خاطر این است که همه با دیدن ما بگویند"داماد سر است!" و تو اعتماد به نفست هی بالاتر برود!

اگر می گویم باید ماشین بزرگ و با تجهیزات کامل داشته باشی، فقط به این خاطر است که وقتی هر سال به مسافرت دور ایران می رویم توی ماشین خودمان بخوابیم و بی خود پول هتل ندهیم!

اگر عروسی آن چنانی می خواهم، فقط به خاطر این است که فرصتی به تو داده باشم تا بتوانی به من نشان بدهی چقدر مرا دوست داری و چقدر منتظر شب عروسیمان بوده ای!

اگر می گویم هرسال برویم یک کشور را ببینیم، فقط به خاطر این است که سالها دلم می خواست جواب این سوال را بدانم که آیا واقعا "به هرکجا که روی آسمان همین رنگ است"؟! اگر تو به من کمک نکنی تا جواب سوالاتم را پیدا کنم، پس چه کسی کمکم کند؟!

اگر از تو توقع دیگری ندارم، به خاطر این است که به تو ثابت کنم چقدر برایم عزیزی!

و بالاخره...

اگر جهیزیه چندانی با خودم نمی آورم، فقط به خاطر این است که به من ثابت شود تو مرا بدون جهیزیه سنگین هم دوست داری و عشقمان فارغ از رنگ و ریای مادیات است.

:سوت:

آفلاین hamid reza

• *
  • جنسيت : پسر
    کیفیت : 5%

• استان: اروميه
  • مرکز سمپاد: دبيرستان شهيد بهشتي
تفاوت خرید پسر با دختر
« پاسخ #83 : مارس 06, 2011, 06:09:57 pm »
پسرها :
 انتخاب ... پرداخت پول ..خارج شدن از پاساژ.. ( چون پسرا با کلاسن میرن پاساژ)
دخترها : .................
فروشنده : خب چه طور بود خانوم ؟

دختر : راستش این مانتو خیلی چاق نشونم میده... بی زحمت اون یکی مانتو رو
 بیارین.

فروشنده : کدوم مانتو ؟

دختر : او مانتو بالا زانوییه

فروشنده : دخترم او بلوزه ....   

دختر : باشه اون مانتو رنگ کالباسی رو بدید

فروشنده : این یکی خوبه ؟

دختر : نه این یکی خیلی لاغر نشونم میده. اون یکی رو بدید رنگ لجنیه!!!!!!!!

فروشنده : خب خانوم حالا پسند کردید ؟
 دختر : ای وای این یکی هم بلنده هم گشاده . لطفا یکم تنگ تر و کوتاه ترشو بدید
 ( فروشنده داره تو دلش فحش(بی ادبی) به دختر میده )
فروشنده : خب چی شد این یکی چه طوره ؟
 دختر : نه اصلا من میرم شب با دوستم میام آخه اینجوری نمی تونم انتخاب
 کنم ................. ببخشید خدا حافظ ...

فروشنده : (تو دلش .. دختره نکبت)

اگه تکراری باشه شرمنده!!!!!!!!!!!!!!

آفلاین _عرفان_

• *

• استان: قم
  • مرکز سمپاد: دبیرستان-شهید قدوسی
تست زن ذلیلی!!!!!
« پاسخ #84 : مارس 07, 2011, 05:53:03 pm »
1. با خانومت داری از یه مغازه لباس فروشی دیدن می کنی و ایشون از یه لباس 250.000 تومنی خوشش میاد:

الف- زود با هم میرین تو مغازه و تمام حقوق یه ماهتو دو دستی تقدیم صاحب مغازه می کنی و تا آخر اون ماه غذاهای طبیعی از قبیل باد و نور و هوا و ... می خورین!

ب- تا خانوم میاد اون لباسو نشونت بده خودتو به کوچه علی چپ میزنی انگار نه انگار که با تو بوده ! یه جوری مثل برق و باد از اونجا دورش میکنی و تا اون لباس از مد نیفتاده به اون منطقه بر نمیگردی!

2. با خانومت داری میری رستوران، موقعی که به رستوران می رسید:

الف- جلو جلو و دو دستی درو براش باز میکنی که احتمالاً اونایی که از اونجا رد میشن فکر میکنن جنابعالی پادو تشریف دارید!

ب- بهش دستور میدی هر چه زودتر درو باز کنه!

3. خونتون مهمون دارید:

الف- زود پا میشی و واسه خنده مهمونا هم که شده مثل دست و پا چلفتی ها واسشون چایی میریزی و میاری.

ب- با قیافه کاملاً جدی و مردانه (جنم دار) اشاره میکنی به خانومت تا هر چه زودتر واسه شما و مهمونا چایی بیاره.

4. یه روز تعطیل باحال:

الف- با همسرت میری بیرون و اون روز مثل علاف ها تو خیابون ول میگردید و شب گرسنه و تشنه میاین خونه و یه چیز حاضری میخورین تا صبح کله سحر برید سر کار!

ب- بدون توجه به همسرت شب قبل از روز تعطیل با دوستات قرار میزاری تا فردا برید گردش و کلی حال کنید و بعد از ظهرشم برید استخر و اگه زنت هم زیاد حرف زد فوری می فرستیش خونه مامانش اینا!

5. خانومت رفته عروسی و تو با دوستات تو خونت جمع شدید که یه دفعه خانومت مثل جن بسم الله ظاهر میشه:

الف- یهویی خودتو گم میکنی و به دوستات میگی اصلا ًنخندن و زود میری پیش خانومت و التماس میکنی آبروتو جلو دوستات نبره!

ب- اصلاً انگار نه انگار خانومت اومده. با دوستاتون میگید و میخندید و خانومت حتی جرأت نمیکنه بیاد سلام کنه!

6. داری تو تراس سیگار میکشی که یهو خانومت سر میرسه:

الف- خودتو گم میکنی و نمیدونی چیکار کنی. شایدم سیگارو قورت بدی! اونوقت باید پول 100 باکس سیگار رو بدی واسه دوا درمون!

ب- برمیگردی و با قیافه حق به جانب به خانومت دستور میدی یه لیوان چایی واست بیاره (یه چایی دپش بعد از سیگار خیلی حال میده!)

7. امروز قراره مادر زنت با شصتاد تا از فامیلاش مثل قوم تاتار حمله کنن خونتون واسه ناهار:

الف- اون روزو مرخصی میگیری و همش تو خونه میمونی و به همسرت کمک میکنی تا مادر زن و قومش بیان واسه قتل و غارت و چپاول...

ب- ساعت 2 اون روز که خانومت زنگ زد : کجا موندی؟ بهش میگی امروز سرت شلوغه و رییس گفته باید امشب تا ساعت 11 اضافه کار بمونی وگرنه اخراجی!!!

8. تو شرکت نشستی و داری با منشی خوشگلت گل میگی و گل میشنوی که یهو خانومت بدون در زدن وارد اتاقت میشه:

الف- جلو منشیه به تته پته میفتی و رنگت مثل چغندر سرخ میشه

ب- خانومتو از اتاق میفرستی بیرون و بهش گوشزد میکنی وقتی میخواد بیاد تو باید در بزنه (اصل اول تمدن!)

9. ساعت 2.30 نصفه شب صدای بچه 4 ماهتون از خواب بیدارت میکنه و پی میبری که آقا پسر گلت دسته گل به آب داده:

الف- زود پا میشی و در یک حرکت برق آسا بچه رو عوض میکنی طوری که خانم محترمت اصلاً نفهمه و خواب شیرینش قطع نشه و تا صبح بوی خوب آقا پسر تو مشامت بمونه!

ب- هماهنگ با بچه شروع میکنی به داد زدن و این کارو اینقدر ادامه میدی تا بالاخره خانومت بیدار بشه و همه کارا رو انجام بده، چون هر چی باشه اون مادره و مهارتش تو بچه داری خیلی بیشتره!

10. بابا بی خیال

اگه به سه تا سوال چواب یک داده باشی خاک تو سرت وگرنه یک مرد نمونه می باشی
بامرام گیر اوردی خبرم کن...

آفلاین _عرفان_

• *

• استان: قم
  • مرکز سمپاد: دبیرستان-شهید قدوسی
دروغ های دخترونه!!!!!!!!!!!
« پاسخ #85 : مارس 08, 2011, 03:19:41 pm »
 باباش کارخونه داره ! ۲۵۰۰ تا کارگر دارن , ماهی چند میلیون پول تو جیبی می گیره از باباش !
حقیقت : باباش کارمند جز تو یهاداره ی پیش و پا افتاده است , حقوقش کلا ۲۵۰ هزار تومنه که اونم ۱۵۰ هزارتومنش قسط خونه و یخچال فریزر و این صحبتاست ! ۱۰۰ هزار تومن می مونهبراشون ماهی!!

۲ . بس که خونشون بزرگه ! (مکان : تهرانیا ... نیاوران,جردن,... تبریزیها : دخترای تبریز که همشون بچه ولیعصرن!! فکر کنم وسط شهر و پایین شهر دختری وجود نداشته باشه. از هر دختر تبریزی بپرسی بچه کجایی ؟ می گه : ولیعصر - همافر!! , من نمیدونم تو یه فلکه مگه چند تا خونواده زندگی می کنن),وقتی می خواد از اتاقش بره آشپزخونه و برگرده, نفس نفس می زنه ! خونشون دیگه رو متر مربع نیست ... با هکتاره !!! یکی هم همش صداش می کنه ! پیشخدمتشونه
حقیقت : خونشون (تهران - شوش . تبریز - ۴۰ متری ) , ۷۵ متری و اجاره ! اونیم که صداش میمود مامان بزرگ پیرشه , نه پیش خدمتشون

۳ . ۳ تا ماشیندارن ... Murano 2009 , BMW 740i , Benz S350 که تو پارکینگ کارخونشون پارکه ! ولی باباش چون می ترسه دخترشو بدزدن! ، براش پراید صندوق دار مدل75 خریده که کسی نفهمه مایه دارن !! آخه یهو دارایی هم بهشون گیر می ده !

۴ . سرگرمی هاش :سفر به آنتالیا و اقامت تو بهترین هتلش ، پارتی گرفتن تو خونه ی بزرگشونهو وقتی می خواد مطالعه کنه ، می ره تو جکوزی شخصیش ...
حقیقت : سرگرمی اصلیش کشیدن موی خواهر کوچیکشه که گریه اش بندازه و خودش بخنده ! گاه گاهی هم بادوستای قشنگش ، می ره کافی نت ، تا این توهمات رو تحویل پسرای لیستش بده !!

۵ . رو لباس خیلی حساسه !! سفارش می ده داییش که سوییسه ، براش بهترین هارو بفرسته . امکان نداره حتی لباس زیرش ایرونی باشه ! یه لنگه ی جورابش کلی قیمتشه!!
حقیقت : پسر خالش بعد از خدمت مقدس سربازی ، شلوارش رو داده بهش ، از حراجی هم Converse خریده ۱۴ هزارتومن ! دیگه ؟ ... با یه تی شرت میکی ماوس و ... مانتوشم از این " مانتوفقط ۸۰۰۰ تومن ! " خریده

۶ . چندین عمل زیبایی انجام داده ! فک و صورت ، بینی ، سینه ، لنگ و پاچه ، ...
حقیقت : عمل آپاندیس ، یه بارم دستش در رفته ، مامان بزرگش جا انداخته براش !!

۷ . بس که پسرا بهش پیشنهاد می دن و این موضوع اذیتش می کنه ... بیشتر وقتا خونه است و توسینمای خانگی شخصیش ، فیلم های 2010 رو نیگاه می کنه و حتی ۲۰11 !!!
حقیقت : آنتن تلویزیونشون خراب شده ، ماه بعد درستش می کنن ، فقط شبکه ۴ رو می گیره ! اینم می شینه تماشا می کنه .

۸ . تو مهمونی های متعدد خونوادگی ، همش براش خواستگار پیدا می شه ، مامانش خسته شده بس که جواب رد به مامان پسرای فامیل و دوستا و آشناها داده !!
حقیقت : مامانش از ترس اینکه هیچ وقت خواستگاری برا دخترش پیدا نمی شه ، مرض عصبی گرفته!

۹ . قرار بود جای نیکی کریمی ، تو فیلم "زن ها فرشته اند" از این استفاده بشه ! بخاطرموقعیت باباش ، که تو ایران مطرحه کارخونشون ، رد کرد !
حقیقت : تو تئاتر مدرسه شون بازی می کرد ، که از گروه اخراج شد !!

۱۰ . تو مهمونی که محمدرضا گلزار رو گرفتن ، اینم بود !!! ولی نه اینکه ... باباش کلفته ! کاریش نداشتن !
حقیقت : تو عمرش یه بار با پسر رقصیده ، اونم عروسی فامیلشون، با پسرخالش
بامرام گیر اوردی خبرم کن...

آفلاین سبحـــــان

• *
  • فعالیت : 1%
    کیفیت : 2%

• مرکز سمپاد: علامه حلی 4
عواقب سیگار کشیدن
« پاسخ #86 : مارس 11, 2011, 05:15:12 pm »
– سيگار كشيدن باعث ميشه شما هرچه سريعتر از شر سلامتي و زندگي به اميد خدا خلاص بشيد و بتونيد پا به عرصه هاي جديدتري از جمله جهان آخرت بگذاريد و تجربه هاي جديد كسب كنيد .

? – وقتي سيگار بكشين يه سرفه هايي ميكنين به خدا همچين سر جيگرتون حال مياد انگار قولنج ريه تون رو گرفته باشن يعني ششتون حال مياد .

? – اونايي كه سيگاري هستن بعد از يه مدت متوجه ميشن كه روابط عاطفي عميقي با چاي و نسكافه پيدا كردن .

? – اگه سيگاري بشين براي مواقع بيكاري ، بيعاري ، بيخوابي ، بيداري ،بيزاري ، بيذاتي ، بيماري ، سيرابي ، ليواني ، خيشاحي ( منظور همون خوشحاليه ) ، نيراحي (ناراحتي ) و ساير مواقع بهترين امكان رو در اختيار دارين .

? – اگه سيگاري بشين داراي روابط اجتماعي درخشان ميشين و ميتونين دوستان جديد زيادي پيدا كنين :
الف – وقتي شما جزء خريداران سيگار باشين دوستاني رو پيدا ميكنين كه از بس دوستتون دارن شما رو به شكل شيريني ميبينن .
ب – وقتي شما جزء مصرف كنندگان سيگار باشين دوستان مهربونتون شما رو به شكل مگس ميبينن .در نوع ب دوستي از طرف شما بسيار عميقتر خواهد بود .

? – اگه سيگاري بشين توي محيط هاي سربسته و عمومي از دست سيگاري ها حرص نميخورين و اين خودش باعث ميشه آرامش اعصاب داشته باشين .

? – وقتي سيگاري بشين ، ميتونين توي مسابقه جهاني ترك سيگار شركت كنين و كلي پول به جيب بزنين .

? – اگه سيگاري بشين ، وقتي با اقوام و دوستان به پيك نيك ميرين موقع روشن كردن آتيش ميتونين روش روشن كردن كبريت در ميان باد و بوران رو به اونا نشون بدين و خودتون رو به عنوان يك قهرمان ملي معرفي كنيد .

? – اگه سيگاري بشين با سوپري سر كوچتون بيشتر رفيق ميشين طوري كه اگه يه روز نرين سراغش دلش براتون تنگ ميشه .

?? – اگه مخفيانه سيگار بكشين ميتونيد با كوچه پس كوچه هاي اطراف خونه ، پشت بام ، زير زمين و ديگر جاهايي كه تا حالا زياد بهشون توجه نكردين بيشتر آشنا بشين .

?? – وقتي مخفيانه سيگار ميكشين با ادوكلن ، عطر و دئودورانت هاي ارزون قيمت و همچنين انواع آدامسهاي p.k ، خروس نشان ، relaxو غيره آشناتر ميشين و به آدمي خوشبو با دندوناي سفيد مبدل بشين .

?? – هرچه بيشتر سيگار بكشين راحت تر ميتونين از شر پولهايي كه توي جيبتون سنگيني ميكنه راحت بشين .

?? – اگه سيگاري بشين توي شهراي بزرگ كه هواي آلوده دارن راحتتر ميتونين زندگي كنين .
« آخرين ويرايش: مارس 14, 2011, 04:40:25 pm توسط زهره.م »
به خواسته ی چند تن از دوستان عزیزم ، این سایت رو ترک نمی کنم :دی

آفلاین سبحـــــان

• *

فرهنگ لغت جدید به سبک ایروونی
« پاسخ #87 : مارس 11, 2011, 05:16:50 pm »
دب : يعني كمك به يك خانم زيبا در عبور از خيابان حتي اگر به كمك احتياج نداشته باشد

ازدواج : قمار زندگي است و در قمار معمولا برد با كسي است كه بيشتر تقلب كند

الكل : مايه گرانبهايي كه همه چيز را محفوظ نگاه مي دارد مگر اسرار را

اوراقچي : تنها موجودي كه زنها را بهترين رانندگان دنيا ميدان

ايده آل : شوهري كه بتواند با زنش بهمان دقت و ملايمتي كه در مورد اتومبيل تازه اش دارد رفتار كند

زوج ايده آل : شوهر كر و زن لال

بوسه : تصادفي كه فقط يك سيلي به آدم ضرر مي زند

بيست سالگي : دوراني كه پسر ها دنبال معشوقه مي گردند دختر ها دنبال شوهر

چشم : عضويكه چشم چرانها با آن ارتزاق مي كنند

خسيس : كسي كه وقتي خانه اش آتش مي گيرد براي اينكه پول تلفن ندهد تا اداره آتش نشاني بدود

خوش بين : مردي كه تصور كند وقتي زني پاي تلفن خداحافظي كند گوشي را خواهد گذاشت

دست : عضوي كه در سينما نزد صاحبش بند نمي شود

دوران تجرد : دوراني كه معمولا براي مردها بعد از ازدواج شروع مي شود

رفيق : كسي كه هميشه به شما مقروض است

سوءظن : سعي در دانستن چيزيكه بعدا" انسان آرزو مي كند اي كاش آنرا نمي دانست

سينما : جايي كه پشت سر شما حرف مي زنند

عشق : دردسري كه براي فراموش كردن آن بايد عشق تازه تري پيدا كرد

سرخ پوست : مرد خوشبختي كه وقتي زنش اورا مي بوسد صورتش ماتيكي نمي شود

سنجاق قفلي : تنها قفلي كه بدون كليد باز مي شود

مرد مجرد : كسي كه هنوز عيوبي دارد كه خود نمي داند

معجزه : دختر خانمي كه زنگ آخر جيم شود و به سينما نرود

موش : خانم هايي كه نصفه شب به جيب شوهر هايشان شبيخون مي زنند

هالو : شوهري كه دستكش ظرفشويي را بجاي اندازه دست خودش اندازه دست زنش بخرد
« آخرين ويرايش: مارس 14, 2011, 04:39:27 pm توسط زهره.م »

آفلاین سبحـــــان

• *

دعای دختر پسر دم بخت
« پاسخ #88 : مارس 11, 2011, 05:17:50 pm »
دعاي پسر مجرد
اللهم ارزقنا حوريا تک دانه و کم توقعا و والدينها رو به موتا و جهيزيتها کامله و کدبانوا في اامور المنزل و تسليما لخشمنا و خدمتنا

دعاى دختر مجرد: اللهم ارسل خواستگارنى خوش تيپا" ورشيدا" وماله كثيرا . بيت المستقل والشمال ويلانا و سيارته
« آخرين ويرايش: مارس 14, 2011, 04:38:47 pm توسط زهره.م »

آفلاین سبحـــــان

• *

رابطه دانش آموزان با فیلم ها (طنز)
« پاسخ #89 : مارس 11, 2011, 05:52:55 pm »
رابطه دانش آموزان با فیلمها

ریاضی: بازی با مرگ

نمره 10: میخواهم زنده بمانم

نماینده کلاس: پلیس جوان

رئیس آموزش پرورش: پدرسالار

کیف: محموله مهم
امتحان فیزیک: ملاقات با مرگ
روزی که معلم نمی یاید: ماجراهای باورنکردنی
مدرسه دولتی: بینوایان

معلم پرورشی: مهر پدری
بابای مدرسه: مردی از جنس بلور
روزهای تعطیل: روز فرشته
شاگرد اول: لوک خوش شانس
دانش آموز مردودی: بر باد رفته
کلاس خصوصی: جیب برها به بهشت نمی روند
مدرسه ی غیرانتفاعی: به خاطره یه مشت دلار
سالن امتحان: پایگاه جهنمی
نمره بیست: پرنده کوچک خوشبختی
زنگ هنر: رنگ خدا
زنگ ورزش: دختری با کفش های کتانی
برنامه ی صبحگاهی: خواب و بیدار
زنگ خونه: دیوانه ای از قفس پرید
گروه سرود: آواز قو
دفتر مدرسه: سگ کشی
آب خوری مدرسه: عطش
مشاور مدرسه: با من بمان
معاون و مدیر:قرمز
در دفتر مدرسه: خط قرمز
زنگ تفریح: پر پرواز
کلاس زبان: کیف انگلیسی
کتابخانه: در پناه تو
زنگ ریاضی: عشق + 2

آفلاین ღ Floura ღ

• *
  • تولید محتوا : 2
  • حالت من:
    مریض
    کیفیت : 99%

• استان: يزد
  • مرکز سمپاد: راهنمايي فرزانگان
پاسخ : 20 راه برای اذیت کردن پسرا
« پاسخ #90 : مارس 19, 2011, 10:16:31 pm »

پسران به ۵ دسته تقسیم میشوند:

-ظاهر زیبا و مغروری دارند اما باطنشان بر میگردد به بچه های راه اهن و مولوی .

نه ظاهر زیبایی دارند و نه باطن زیبایی (البته پسران هیچ وقت نمی توانند باطنی زیبا داشته باشند و حتی معنای ان را هم نمیتوانند درک کنند.)
-ظاهر زیبایی ندارند اما باطنی زیبا ودلنشین و جذب کننده ای دارند که البته:

گشتم نبود نگرد نیست

بعضی پسران هستند که (ببخشید ؛شرمنده ) خر به دنیا می ایند و گاو از دنیا میروند خر به دنیا می ایند چون از زندگی هیچ چی نمی فهمن و گاو از دنیا میرن چون تمام عمرشان را به خردن و خوابیدن مشغول بودن و هیچ گاه سعی نکردند که چیزی را بفهمند ( البته کار خوبی کردند چون زور بی خود می زدند )

۵-دسته پنجم پپرانی هستند که به ظاهر پسر هستند و پسرانه رفتار می کنند اما در باطنشان دوس دارند دختر باشند که این خصلت در صحبتها و اسامی که برای خودشان در نظر می گیرند کاملآ مشخص است . به عنوان مثال:

پیشی ملوسه

پیشی را برای ظاهر در نظر گرفته که بگوید من سبیل دارم پس مردم اما کلمه ی ملوسه ظاهرش را مشخص می کند چون همان طور که عزیز عزض فرمودند :
کلماتی مانند عروسکم؛ملوسکم؛خوشکلم؛نازم؛عزیزم و...... برای دختران به کار می رود .

یه کلمه هم از زبون مادر شوهر ( 148 كلمه از مادر شوهر )

چه شد که خدا چنین موجوداتی افرید
حالا همون موارد رو در موردشون اجرا كنيد بسه! :صحبت:
اگه يكيو ديدي وقتي داري ردميشي برميگرده نگات ميكنه،بدون براش مهمي;اگه يكيو ديدي وقتي داري ميوفتي برميگرده وبا عجله ميادسمتت،بدون براش عزيزي;اگه يكيو ديدي وقتي داري ميخندي برميگرده نگات ميكنه،بدون واسش قشنگی;اگه يكيو ديدي وقتي داري گريه ميكني برميگرده وميادباهات اشك ميريزه،بدون دوست داره;اگه يكيو ديدي وقتي داري باي نفرحرف مي زني تركت ميكنه،بدون عاشقته;اگه يكيو ديدي وقتي داري تركش ميكني فقط سكوت ميكنه،بدون ديوونته;اگه يكيو ديدي ازنبودنت داغون شده،بدون ك براش همه چي بودي;اگه يكيو ديدي ي روزازبي توبودن مي ناله،بدون بدون تو مي ميره;اگه يكيو ديدي بعدازرفتنت لباس سفيد پوشيده،بدون بدون تومرده;اگه ي روز ديديش ك ي گوشه افتاده وي پارچه سفيدروش كشيدن،بدون واسه خاطرتومرده                          ( شما اجازه دیدن این لینک را ندارید. عضو یا وارد شوید )

آفلاین " lily "

• *
  • حالت من:
    مهربون
    کیفیت : 33%

• مرکز سمپاد: فرزانگان يزد
پاسخ : 21 راه براي اذ يت كردن دخترها............
« پاسخ #91 : مارس 19, 2011, 10:26:19 pm »
موثر و جدیدترین روش های ضایع کردن دخترها.. بخونيدو بخنديد! :صحبت:

اگه دیدین دختر با عجله داره راه می ره و یا اگه موردی به طورتون خورد که دختری می دوید .

شما از پشت سر دنبالش کنین و بگین آی دزد آی دزد بگیرینش دار و ندارم رو برد .
اگه دختر وایساد و شما رو نگاه کرد بازم داد بزنین که: دزد همینیه که ایستاده اگه دختر ترسید و پا به فرار گذاشت ،
خوش به حالتون می تونین یه تعقیب و گریز حسابی راه بندازین و حالشو ببرین .
ولی اگه ایستاد و فرار نکرد برای این که ضایع نشین به دویدن ادامه بدین و بازم داد بزنین که: آی دزد آی دزد .

۲. توی تاکسی اگه کنارت یه دختر نشسته وقتی که خواستین پیاده بشین

بهش بگین مگه نمیای ؟
اون هاج و واج شما رو نگاه می کنه . بهش فرصت ندین و بگین : چه زود جا زدی؟
بعدش در تاکسی رو ببندین و برین. و مابقی ماجرا رو به افراد حاضر در تاکسی واگذار کنین.

برین ادامه مطلب...

لنگه کفش های پرتابی شما به سمت وبلاگ پس داده نمی شود حتی به شما دوست عزیز
. با عصبانیت برین جلوش و تو چشاش زل بزنین و بگین چیه به من خیره شدی؟ چیزی می خوای؟

به غیر از من کس دیگه هم اینجا هست که بتونی نگاش کنی .
همش خیره شدی به من که چی بشه ؟
حالا اینا به کنار ، چرا چشمک می زنی؟

چرا ابرو هاتو واسه من بالا و پایین می کنی؟ خجالت بکش ، شرم کن.
نکنه در موردم فکر و خیال کنی! من زن دارم و زنم رو هم دوست دارم
و قصد ازدواج مجدد هم ندارم . چه معنی داره یه دختر
به یه پسر چشمک بزنه.

۴.توی پارک با عجله برین کنارش بشینین و بگین معذرت می خوام
که دیر کردم .خب چکارم داشتی که گفتی بیام اینجا؟

بهتره یه جایی باشه که چند نفری حضور داشته باشن .
معلومه که اون انکار می کنه .
بعدش نوبت شماست فوری بگین مگه تو نگفتی بیا اینجا این رنگ لباسمه این رنگ روسریمه ؟
باز هم اون انکار می کنه . شما این طوری ادامه بدین .
خب اگه از اینای که اینجا نشستن خجالت می کشی بریم یه جای خلوت .

مطمئنم اون داغ می کنه . بعدش شما با عصبانیت بلند شین و
یه کاغذ جلوش بندازین و بگین سرکار گذاشتی منو ؟

بیا اینم شماره ای که دادی . دیگه به من زنگ نزن وگر نه
می دمت دست پلیس. بعدش ول کنین برین.

۵.توی جمع یه سی دی بهش بدین .
بگین خیلی باحال بود دستت درد نکنه .
بازم از اینا داری قیمتش هرچقدر باشه قبوله.
اون مردم دور و بر رو نگاه می کنه و میگه عوضی گرفتی آقا .
شما هم طوری وانمود کنین که انگار حواستون نبوده
که توی جمع هستین و ازش معذرت بخواین و برین سرت جاتون بشینین.

۶. مثل معتادها خودتون رو به موش مردگی بزنین و برین جلو
و به لهجه معتادی

بگین خانم دشتم به دامنت
از او چیزا که دیلوز بهم دادین بازم هملاتون هشت؟

دالم می میلم از خمالی به جون تو. هر چی منتظل موندم
نیومدین خیلی شانش آولدم که اینجا پیداتون کلدم .
بیا اینم پولش . اون سرخ و سفید می شه و انکار می کنه
. ولی شما ول کن نشین و هی پیله کنین .
طبق معمول اون انکار می کنه .
شما بگین : خانم من شبا لوی زغال می خوابم
من به اندازه کافی چلکی وسیاه هستم
خواهشا تو یکی دیگه منو شیاه نکن . ...
بي هواواردهوايم شدي،ب دنبال دليل نميگردم،فقدبمان...

آفلاین ღ Floura ღ

• *
  • حالت من:
    مریض

« پاسخ #92 : آوریل 22, 2011, 09:07:49 pm »
حالا بعد از همه ي اينا راه كار هاي جديد براي ضايع كردن پسر ها:
روز ولنتاین رو فراموش کنید.

۲.وقتی براتون کادو میخره بگید با این که بهترشو

داشتم....ولی.....خوب.....عیبی نداره.

۳.توی خیابون وقتی یه پسر رد شد زول بزنید توی

صورتش و بهش اشاره کنید . بلند بلند بخندید .

۴.همش در مورد پسرای فامیلتون یا بازیگرای 

خوشگل مثل بهرام رادان و... بگید.

۵.در مورد خاطرخواهاتون صحبت کنید.

۶.پسرای دیگه رو مثل پتک رو سرش بکوبید.

۷.سلیطه بازی در بیارین.

اگه يكيو ديدي وقتي داري ردميشي برميگرده نگات ميكنه،بدون براش مهمي;اگه يكيو ديدي وقتي داري ميوفتي برميگرده وبا عجله ميادسمتت،بدون براش عزيزي;اگه يكيو ديدي وقتي داري ميخندي برميگرده نگات ميكنه،بدون واسش قشنگی;اگه يكيو ديدي وقتي داري گريه ميكني برميگرده وميادباهات اشك ميريزه،بدون دوست داره;اگه يكيو ديدي وقتي داري باي نفرحرف مي زني تركت ميكنه،بدون عاشقته;اگه يكيو ديدي وقتي داري تركش ميكني فقط سكوت ميكنه،بدون ديوونته;اگه يكيو ديدي ازنبودنت داغون شده،بدون ك براش همه چي بودي;اگه يكيو ديدي ي روزازبي توبودن مي ناله،بدون بدون تو مي ميره;اگه يكيو ديدي بعدازرفتنت لباس سفيد پوشيده،بدون بدون تومرده;اگه ي روز ديديش ك ي گوشه افتاده وي پارچه سفيدروش كشيدن،بدون واسه خاطرتومرده                          ( شما اجازه دیدن این لینک را ندارید. عضو یا وارد شوید )

آفلاین ღ Floura ღ

• *
  • حالت من:
    مریض

« پاسخ #93 : آوریل 22, 2011, 09:10:57 pm »
اینم از خالی بندی پسرا!!

خیلی میخوامت(ماشاالله پسرها همه رو میخوان)

۲.همیشه به یادتم(مخصوصا موقع لالا)

۳.تا آخرش با هاتم(ولی از یه نوع دیگش)

۴.غیر تو به هیچکسی فکر نمیکنم(اره جون عمت)

۵.من بهت اعتماد کامل دارم(مخصوصا در حین تلفن پشت خطی داشته باشی)

۶.تا حالا با هیچ دختری انقدر صمیمی نبودم(به جز خواهرم)

۷.دوستت دارم(دروغ سال که مد شده)

آفلاین ღ Floura ღ

• *
  • حالت من:
    مریض

« پاسخ #94 : آوریل 23, 2011, 08:35:25 pm »
توقعات بي جا از پسران.....(هه هه چه خوش خيال! :دی)
یه پسر خوب امضا گواهی نامه اش خشک نشده به رانندگی خانوم ها گیر نمیده.

یه پسر خوب کمتر با این جمله مواجه می شود: دسترسی شما به این سایت مقدور نمی باشد.

یه پسر خوب پشت چراغ قرمز با دیدن یه خانوم ردیف چشماش مثله چراغهای فولکس نمیزنه بیرون

یه پسر خوب روزی چند باربه سازنندگان یاهو مسنجر لعنت می فرسته

یه پسر خوب سر کلاس تا شعاع سه متری هیچ خانومی نمیشینه

یه پسر خوب وقت برگشتن به خونه ماشینش بوی ادکلن زنونه نمیده

یه پسر خوب هیچ وقت پای تلفن از این کلمات استفاده نمی کنه: ساعت چند میای، کی میای، دیر نکنی، کجا

یه پسر خوب وقتی میاد خونه قرمزی هیچ رژ لبی رویه هیچ جای صورتش دیدهه نمیشه

یه پسر خوب زمانی که کسی می خواهد از عرض خیابون رد شده تعداد دنده را از 1 به 4 ارتقا نمیده وقصد جون عابر رو نمیکنه

یه پسر خوب زمانی که یک خانوم راننده رو میبینه ذوق زده نمیشه و درصدد عقده ای بازی بر نمیاید.

یه پسر خوب زمانی که تصادف میکنه همانند قبائل زامبی وحشی بازی در نمیاره

یه پسر خوب هر روز بعد از کلاس درس به نمایندگی از راهداری وشهرداری خیابونایه شهر رو متر نمیکنه

یه پسر خوب به محض دیدین یک دختر خانوم متین با یه شلوار برمودا ومانتو تنگ کوتاه و شال بازش دهانش به سان ابشار و چشماش همانند چشمان وزغ نمیشه

یه پسر خوب به محض دیدن دختر همسایه رنگش مثله لبو شده و چشمش را به اسفالت می دوزد

یه پسر خوب روزی ده بار هوس نذری بردن دم خونه همسایه که تصادفا دختر دم بخت داره نمیکنه

یه پسر خوب بیشتر از 5 دقیقه در دسشویی نمی مونه (نکته کنکوری)

یه پسر خوب با دوستانی که مشکوک به چت و لاابالی گری هستند معاشرت نمیکنه

یه پسر خوب به جای اینکه پول خود را در باشگاه بیلیارد و گیم نت و غیره دور بریزه بهتر است حساب اتیه جوانان باز کنه و به فکر 100 سالگی خودش باشه

یه پسر خوب ازمعشرت با دوستان بسیار خودمانی که عادت به بیان شوخی های نامربوط از قبیل حراج لفظی عمه و همچنین خواهر و مادر هستند امتناع می کنه

یه پسر خوب تنها جوک هایی را بیان می کند که مورد تایید1.وزارت ارشاد 2.وزارت بهداشت 3.ستاد مبارزه با تبعیضات استانی و... باشد

یک پسر خوب در جشنهای فامیلی جو گیر نشده و نمی رقصد و آبروی خاندان خود را نمی برد

یک پسر خوب در مهمانی های خانوادگی نوشیدنی های غیرمجاز از قبیل ماالشعیر را حتی با رضایت نامه رسمی و کتبی پدر محترم استعمال نمی کند

یه پسر خوب هر زمان که عشقش کشید با زیر شلواری کردی چین پیلیسه دار و یا شورت مامان دوز و رکابی همانند قورباغه به وسطه کوچه نمی پره.................

حالا قضاوت باشما!هيچ پسري رو مي شناسيد كه اين موارد در مورد اون صدق كنه؟!منكه ميگم..... :مسخره:

آفلاین " lily "

• *
  • حالت من:
    مهربون

« پاسخ #95 : آوریل 24, 2011, 04:33:15 pm »
ذات دختر
در درجه ی اول دوستی دختر ها با پسر هاست که وقتی دخترا با پسرا دوست میشن یا بلعکس حدود یک ماه با هم رابطه خیلی خوب و صمیمانه و مخصوصا عاشقانه دارند. ولی پس از یک یا حداکثر دو ماه بحث ها شروع میشه . بیشتر این بحث ها را اول دختر ا شروع می کنن یعنی حدود ۹۰٪این بحث ها از طرف دختر است و حدود ۹٪ از طرف پسر است و ۱٪ هر دومشکل پیدا میکنن.ازتجربه هایی که توسط بنده کسب شده مشاهده شده ذات اکثر دخترا همینه و هیچ نوع درمانی ندارد.این دعوا ها از اینجا شروع میشه که دخترا بخاطر تنوع طلبی هایی که دارن اون شخصی که در حال حاضر باش دوستن طبق معمول براشون عادی میشه دخترا شروع بهانه گرفتن از پسره میکنن . بهانه های بی خود مانند تو دیگه به من محل نمی زاری منو تحویل نمگیری و... آخرش به پسر بی گناه عاشق تهمت دوستی بایک دختر دیگه می زنن این بد بخت نمی فهمه که همش فیلمه....." میره پیشه دختره میگه من تابه حال به عمرم با هیچ دختری به جز ؛ تو با هیچ کسی حتی حرفم نزدم چه برسه دوست شم.ولی دختره نقشه هاشو قبلأ کشیده و میگه همین که گفتم ما به درده هم نمی خوریم پسره هم می بینه که دیگه کاریش نمیشه کرد میگه برای اینکه تو بخوای من دوتا دوست دختر دارم .

قهر دختر ها

دختر ها عادت دارند همیشه قهر کنند تا شما پسرهای ناز برید و بخشش کنید اما جالب اینجاست که اگه شما پیش قدم نشید برای بخشش خوده دختره با هزار تا التماس به سراغ شما میاد و از شما معذرت خواهی میکنه اگه میگی نه امتحان کن ولی یکی از اشتباهاتیکه ممکن است باعث تاخیر در عملیات بخشش شود اینه که شما پسرها قبلا وقتی که دختر قهر میکنه به دنبال او برید و با اینکه تقصیر دختر می باشد از او بخشش کنید و بگید که تقصیر من بود. میدونم که ما پسرها برامون مهم نیست ولی چون کوتاه می یایم فکر می کنن که تقصیر ما بوده واقعا ما پسرها یه چیزی فراتر از فرشته هاییم...

چرت و پرت

آقا تازه گیا مد شده دخترها یادشون نیست دیشب غذا چی خوردن و اگه ۱۰۰۰۰ سال پیش براشون یک کاری نکرده باشی.....وای نگو جرت می دن نمی دونم این موجودات بی ارزش از زندگی کردن چی می خوان به خدا اگه همین پسرها کوتاه نمیومدن آمار جدایی ۱۰۰ برابر حالا بود.فقط می تونم بگم که این موجودات به هیچ دردی نمی خورن.فقط بلدن تو خیابون راه برن کلی اشوه بریزن بعد پسرهای بیچاره دنبالشون کنن و بعد...

و بعد پسر به یک عشق کاذب برسه و زندگیش را به خاطر یک چیزه بسیار بی خود از دست بده

نمی دونم چرا وقتی هم دوست میشن با پسرها .اینقدر بی منطق میشن اگه خودشون با پسری تو دانشگاه بیان و برن برا درس بوده ولی اگه پسری با یک دختر جایی بره با دختره دوست بوده.....

فقط بگم که دختر ها  موجودات بسیار بسیار بی منطق هستند.......... خودشون هم می دونن.....

آفلاین ღ Floura ღ

• *
  • حالت من:
    مریض

« پاسخ #96 : آوریل 24, 2011, 04:43:37 pm »
 چند راه براي اذيت كردن پسرها
  --------------------------------------------------------------------------------
1-یکی از بهترین راه ها اینه که وقتی با دوستامون جمعیم به یه پسر زنگ بزنیم و اسکلش کنیم!!

2-اگر فشن بود و اومد بهتون شماره داد بعد از کلی ناز کردن و گرفتن شماره بهش بگین شاید بهت زنگ بزنم اخه خزییی!

3-اگه شماره اونو تو پارک به طرف دادید وقتی بهتون زنگ زد بگید یادم نیست به کدوم خزی شماره دادم!!

4-پسرا به کلمه ی خزوخیل خیلی حساسن!!!! هممیشه برای اذیت کردنشون از این کلمه استفاده کنید!!

5-وقتی بهتون زنگ میزنن بعد چند بار میس کال و زنگ خوردن به حالت خواب الود بگید:الوووووووووووووووووووووووو!!!!!!!! حوصله ندارم!!

6- در صورت داشتن دوست پسر های دیگر وقتی بهتون زنگ میزنن دایورتشون کنید رو هم یه کم حال کنید!!

7-اگه تو چت گوگل هستید شمارشو تو چت روم با اسم دختر پخش کنید!!{این راه مورد تایید تمامی استادان اسکل کردن قرار گرفته است}

8-وقتی باهاشون قرار دارید با دو سه ساعت تاخیر بریید تا از هیجان بترکد!!!!

9-برای غیرتی کردن پسرا فقط کافیست بگید: سلام منو به مامان و خواهرت برسون!! {در صورت فوش دادن!!}

10-بهترین راه برای در وردن حرص پسرایی که یه کم مغرورن گریه کردن. ناز کردن.لوس بازی.قرار نزاشتن است!!!!!!!!!

11- اگه بهتون زنگ زد (در این مسئله فرض بر آروین نام بودن دوست پسرتونه...!!!) بگین سلام حمید جون. بعد یه دفعه انگار که تازه متوجه شدین بگین اوا خاک به سرم علی تویی؟؟؟؟ می تونین این سیر رو تا هفده بار تکرار کنین ولی بار هجدهم دیگه خطر مرگ داره.من مسئولیتی در قبال این حادثه ندارم.

2 1- بهش زنگ بزنین و بگین کسی خونه نیست و دعوتش کنین خونتون ، بعد با دختر همسایه برید سینما و .........

13 - تا یه شوخی کوچیک با شما کرد سریعا جبهه بگیرین و باهاش دعوا کنین. با کلماتی از قبیل:مگه تو خودت خواهر و مادر نداری؟...یا یه همچین چیزایی .ولی دو تا سه دقیقه بعد خودتون یه جک فجیع یا افتضاح تعریف کنید و بعدش بشینید و قیافه بنده خدا رو تماشا کنید.

14 - آرایش شدید بکنید و از این شلوارای خیلی برمودا و آستین های مانتوتونو خیلی بزنید بالا و برید جلوی بنده خدا رژه برید و وقتی به شما نزدیک شد و به دو سه متری شما رسید ، سرش داد بزنید و بعدش بشینید و زجر کشیدنش رو تماشا کنید.

15- عکسهای دو نفره ای رو که با پسر نوه عمه ی خاله ی پدربزرگ پسر دختر خالتون و یا امثالهم گرفتید بهش نشون بدید ولی بهش اجازه ندید حتی یه دونه عکس باهاتون بگیره.

16 - موقع تولدش جلوی دوستاش فقط بهش یه شاخه گل هدیه بدید و حالشو حسابی بگیرید و (احتمالا بسته به قدرت و توانایی قلبی و شرایط جوی) بشینید و سکته شو تماشا کنید و لذت ببرید.

7 1- همین که تو ماشین بغل دستش نشستین شروع کنین به عطسه کردن و از بوی ادکلن چند صد هزار تومنیش که با زجرکش کردن پدر و مادرش خریده ایراد بگیرید و بهش بگید که به این بو حساسید.

8 1- وقتی داره باهاتون حرف می زنه همین که به جای حساس حرفاش رسید بی مقدمه موبایلشو بردارید و به یکی از دوستاتون زنگ بزنید و چهار ساعت و چهل و هشت دقیقه با دوستتون حرف بزنید و اون بدبختو تو کف حرف زدن و تو فکر قبض موبایل بذارید

آفلاین " lily "

• *
  • حالت من:
    مهربون

« پاسخ #97 : آوریل 24, 2011, 04:46:38 pm »
وقتی بعد از یک روز شلوغ براتون غذا درست کرد و با تمام خستگی کنارتون نشست بهش بگید:ممنون عزیزم ، خوب شده ، ولی کاش قبل از درست کردنش به مامانم زنگ میزدی و طرز تهیه این غذا رو ازش میپرسیدی …
وقتی در جمع فامیل خودتون هستید شکم بزرگ پدرزنتون رو سوژه خنده همه قرار بدهید.

از صبح کتونی پا کنید و تا شب هم از پاتون در نیارید تا جورابتون بوی گربه مرده بگیرد و بعد با همان جورابها برید توی رختخواب.

به صورتش نگاه کنید و باحالتی متاثر بگید:عزیزم چقدر پیر شدی..

وقتی تخمه میخورید پوستهای تخمه را هر جای بریزید غیر از بشقاب جلوی دستتون.

همیشه آب را با بطری سر بکشید.

وقتی زنتون حواسش کاملا به شماست وانمود کنید زنتون رو ندیدید و یواشکی به بچه هایتون بگید:دوست دارید براتون یک مامان خوشگل بیارم!!.

وقتی با تلفن صحبت میکنید به محض ورود همسرتون با دستپاچگی بگید :باشه ، من بعدا بهت زنگ میزنم ..و سریع گوشی رو قطع کنید..

همیشه از گیرایی چشمهای دختر خاله ترشیده اتون تعریف کنید..

خاطرات شیرین دوران مجردی خودتون رو با دوست دخترهای داشته و نداشته خودتون براش تعریف کنید..

وقتی با اون تو رستوران هستید با صدای بلند باد گلو بزنید..

او را با اسمهای مختلف مثل :سمیرا ،مریم ، پریسا، آتنا، شیوا… صدا کنید و بعد بگید ببخشید عزیزم این روزها حواسم زیاد جمع نیست ..

سعی کنید یک چادر مسافرتی خوب یا ماشین راحت بخرید که شبهای که قرار است بیرون از خونه بخوابید ، زیاد سختی نکشید..

آفلاین حـمـیـد بـهـمـنـی

• *
  • حالت من:
    متعجب
  • مدال ها این نشان به معاونان اجرایی داده خواهد شد.
  • فعالیت : 63%
    کیفیت : 53%
    خلاقیت : 2%

• مرکز سمپاد: علّامه حلّی 4 تهران
اینم یه چند راه برای اذیت کردن دخترا ...
« پاسخ #98 : آوریل 24, 2011, 05:08:19 pm »
- هروقت به موبایل شما زنگ زد و مشغول تعریف کردن وقایع روزانه اش بود(که معمولا این

کار را با افزایش شاخ و برگ و با آب و تاب دادن به آن انجام میدهد) صحبت هایش را قطع

کرده و اعلام نمایید که پشت خطی دارید و لطف کند و 1 ساعت دیگر تماس بگیرد !

هر وقت خواستید وی را سوار ماشین کنید با استفاده از عطر زنانه مادر و یا خواهر

محترمتان فضای ماشین را عطر آگین کنید و هنگامی که ازتان پرسید این بوی چیست شروع به

تناقض گویی کنید تا تصور کند رقیب دارد!(مسلماً این عمل بسیار غیر انسانی است و تنها در

صورتی این کار را انجام دهید که مطمئن شوید بعد ها وجدان شما درد نخواهد گرفت)

- دائماً اسم وی را اشتباهی صدا کنید ( به ذهنش خطور نکند و به شک بیفتد که رقیب دارد).

- از یک هفته قبل از تولد تا یک هفته بعد از تولدش مفقود الاثر شوید و در دسترس نباشید و

هنگامی هم که از شما درخواست هدیه نمود به وی بفرمایید:مگه من و تو واسه هدیه دوست

شدیم؟مهم اینه کهقلبامون پیش همدیگه باشه که هست!(لازم به ذکر است در سایر اعیاد سال از

قبیل ولنتاین، سالگرد دوستی،روز عید نوروز و .... نیز همین عمل را انجام دهید)

- هنگامی که دوستش را با خودش سر قرار آورد کانون توجهاتتان به سمت دوستش باشد و قبل از

خداحافظی از دوستش بخواهید شماره اش را به شما بدهد!

- و اگر می خواهید شورش را در آورید و حسابی سکه یه پولش کنید با یکی دیگر از دوست دختر هایتان

(که مطمئناً همه پسر ها برای روز مبادا چنین چیز هایی دارند) به جایی بروید که مطمئنید وی و چند تا از

دوستان صمیمی اش(که البته شما را هم میشناسند) آنجا حضور دارند!

- نکته: دختر خانم ها معمولاً به دلیل وجود خصلتی به نام حسودی جلوی دوستان صمیمی خود پز

دوست پسر هاشون را میدهند حال تصور کنید که یک دختری وقتی که پیش دوستان صمیمی اش

میباشد - در حالیکه مشغول تعریف دادن از دوست پسرش- ناگهان دوست پسرش را مشاهده کند که

دست در دست دختری دیگر از آن ناحیه رد میشوند(این یکی خیلی حال میده حتما امتحان کنید  )

بعد وقتی باهاش تو پارک قدم می زنید اس ام اس هاتون رو چک کنید و به دختر جماعت نگاه کنید.

( سعی کنید درست جلوی چشم دوستتون این کار را بکنید )

وقتی پیش دوستتونید اونیکی دخترا رو نشون بدید و بگید مثلا: عجب مانتوی باحالی پوشیده

- تو ماشین که هستین و دوستتون در حال گوش دادن به موزیک مورد علاقه شون هستند بزنید به

یه اثر زیبا از دکتر شجریان گوش کنید

- وقتی در کافی شاپ در حال صرف انواع نوشیدنی و ... هستید بی کلاس ترین نوشیدنی مثل

چایی راسفارش بدهید

- وقتی قراره با هم به مهمونی یا ... برید از درویشانه ترین لباسهایتان استفاده کنید تا آنتی کلاس عمل

کرده باشید
نتیجه اخلاقی = کلا بی کلاس باشین تا راحت باشین

- همیشه دوست دخترتون رو با اسم دوست دختر قبلیتون که اونم میشناسه صدا کنید و (بعد معذرت

بخواهید)

- وقتی از جایی که با هم چیزی خوردید و شما حساب کردید بیرون اومدید بگید:اصلا ارزش

نداشت و فقط پولتون رو دور ریختید.   

همیشه یک شاخه گل بهترین هدیه هست. نه نه نه نه منظورم فقط یه شاخه بود.

وقتی موهاش بلنده بهش بگید کوتاه کنه و اگر کوتاه کرد بگید: الان فهمبدم هیچ مدل مویی بهت

نمیاد. بلند که بود قشنگتر بود.

- به بهانه ی ترافیک 33دقیقه و 14ثانیه دیر برید سر قرار.دانشمندان در آخرین تحقیقات خود

ثابت کرده اند که اگر دیرتر از این زمان بروید طرف مورد نظر (آی کیو همون دختره دیگه)

محل را ترک خواهد کرد و اگر زود تر بروید پررو میشود. 

- فقط از رنگ صورتی بدتون میاد (مورد استفاده در 99/99درصد از مواقع)

امیدوارم مفید باشه... ;D
« آخرين ويرايش: سپتامبر 24, 2011, 02:14:05 am توسط سالاری »
ببخشید یه مشکلی پیش اومده. یه مدتی امکان نداره بتونم بیام. یه وقت به حساب نامردی نذارید.
سوال دیگه ای نبود؟! ;D

** :سلطان: باز خواهم گشت... منتظر باشید :979:

آفلاین " lily "

• *
  • حالت من:
    مهربون

پاسخ : اینم یه چند راه برای اذیت کردن دخترا ...
« پاسخ #99 : آوریل 24, 2011, 08:46:55 pm »
بابا چه كاريه؟!مثليكه تاپيك بالاييه همين موضوعه ها !!!!!!!!!!به هر حال اين نشانه ي قاطعيت ما پسراست..... :رقص:
دختر و پسر و تاثیراتشون از نظر یک روانشناس

نویسنده:جیمز لاوان

موضوع:افسردگی

دختر:دختران ممکن است از طرف خانواده مورد اذیت ..... (یا هر چی) ممکنه قرار

بگیرند و یا از طرف جامعه که باعث افسردگی اینها بشه و این افسردگی نه تنها به

خودشون بلکه به جامعه ضرر میرسونه که ممکنه باعث فساد در جامعه بشن و بر اثر

این افسردگی دست به هر کار بزنن.

پسر:اگر در خانواده یا بیرون دچار افسردگی بشن  فقط به  خود صدمه میزنند........ چه طور ........

به این صورت که سختی ها رو در خود میشکنند و ممکنه معتاد. یا .....هر چیز

دیگه بشن البته این هم به جامعه صدمه میزند اما نه به حد دختران و خییییییییییلی کمتر

از اونا...!!!!

نتیجه:این امر نشان دهنده آن است که پسر از قدرت بیشتری برخورد دار است و

میتواند با مشکلات خود مقابله کند ولی دختر به خاطر ضعف قدرتی کمی که در وجود

دارد نمیتواند مسائل را در خود بشکند.

به به به به به به

دیدید اقا جیمز چی فرمودند عامل اصلی این فساد دختر ها هستنننننننننننننننننننننننننننننند دختر هااااااااااااا

بابا ضعیف شما دخترا نرم افزارید ما سخت افزار

یعنی چی خودتون مشکل دارید چرا مردمو منحرف میکنید ......!!!!