منم وظیفه می خوام لطفا ؟
خب تا الآن وظایف:
خانم نوجوان.س : یک متن خوب و عالی و ویرایش شده واسه ی متن ایمیل ها بنویسید و تو ترجیحا 30 تا وبلاگ هم واسه سایت تبلیغ کنین.
آقای hamid.s : شما که سفیر هستین! ولی خب به جمع کردن شماره ادامه بدین و پیگیری کنید که آقای برزگر دوره ی اول ارسال sms ها رو انجام دادند یا نه. واسه حزب هم عضو جمع کنین خوبست
خانم طهورا میربیگی: شما هم آدرس چند تا فروم و سایت ترجیها دانش اموزی رو پیدا کنین و تا حد ممکن از طریق پ.خ یا ایجاد تا پیک یا ... توشون تبلیغ کنین
خانم :عاطفه: : تو هم لطف میکنی بعد از تمام شدن سفر ، تو 10 تا وبلاگ واسه سایت تبلیغ میکنی و به جمع کردن شماره هم ادامه میدی... متن ارسال اس ام اس ها هم که هست.
یاسمن (خودم) : عضو واسه حزب جمع میکنم

و تو وبلاگ ها تبلیغ میکنم.
آقای محمدرضا عزیزی : پیدا کردن یک پشتیبان خوب واسه سایت ، پیدا کردن یک منبع آدرس ایمیل های دانش آموزان.
خانم شبنم شیخها : کمک به خانم میربیگی کلا و پیدا کردن سایت های دانش آموزی برای تبلیغ.
خانم h.p : ارسال ایمیل به همون 100 تا آدرسی که گفتین.
آقای XEYEX : پیدا کردن چند آدرس سایت خوب واسه تبلیغ + با خانم شیخها و میربیگی به تبلیغ در اون ها ادامه بدین. راستی آدرس سایت ها رو هم تو تاپیک مخصوصشون بزارید.
آقای ALIES : واسه اس ام اس ها که به عاطفه خانوم بگین. واسه وبلاگ ها هم کلا تو هر وبلاگی که میتونین واسه سایت تبلیغ کنین. حدودا 10 تا وبلاگ.
بچه ها چی شد؟؟؟؟؟؟؟ چرا فقط چند نفر انجام دادند کاراشون رو؟؟؟