پرفسور نکته رو نگرفتی!
در ضمن:
تو همین حرفای خودت:
گرایش قبل از بینش و باعث ایجاد بینش:بینش باعث ایجاد گرایشه:لطفا حرفای منو تحلیل نکن چون همین 20:30 کافیه! دیگه لازم نیست شما حرفای این و انو تحریف کنی!
افرادی مثل شما که اینطوری برداشت میکنند و اصلا حاضر نیستند در مورد نظر دیگران فکر کنند، اصلا پیشرفت نخواهد کرد.
من تا زمانی همینطوری بودم ولی خیلی وقت پیش ترکش کردم. امیدوارم شما هم بتونی این عادت ناپسند رو ترک کنی
ترجیح میدم با همچین طرز فکر هایی بحث نکنم.
نه من علت اصلی رو بینش نمیدونم چون تا گرایشی نباشه بینش تکمیل نمیشه و تا بینشی نباشه گرایشی شکل نمیگیره.یعنی هر دو به وجود اون یکی نیاز دارند.
خوب چرا من باید به یک کاری دست بزنم؟ قاعدتا باید یک تفکری راجع به اون داشته باشم که دست به اون عمل بزنم.
درسته که نمیشه اصلی ترین گفت،ولی میتونیم بگیم که از اساس،اول کدوم بودند.
یعنی برای اولین کار انسان باید قبلش یک گرایشی باشه(یک فعالیت) یا اینکه یک بینشی باشه(تفکر و اندیشه)
طبق همون دسته بندی که گفته شد،تفکر و تعقل و اختیار و خلاقیت و ... رو در گروه بینش و تقدس بخشی و معنویت رو در گروه گرایش قرار دادیم.
برای اینکه من به یک چیز تقدس ببخشم(گرایش)، باید قبلا در مورد اون فکر کرده باشم (بینش)
به عبارتی میشه گفت، آیا برای یک گرایشی، نباید بینش داشت؟
میتونیم به گرایش،فعالیت های خودمون و به بینش، افکار و اندیشه های خودمون، اسم بگذاریم.
آیا افکار ما باعث فعالیت های ما نمی شوند؟
(مطمئنا اگه این بحث من و شما به نتیجه نرسید، یک گزینه اضافه میکنم.)
من فکر می کنم که این دو، اساسی ترین پایه های وجودی مستقل انسان هستند و با هم در ارتباط نیستند... این دو دو بال مجزای انسان هستند... البته شاید بتوان گفت که بینش ما گرایشات ما رو به وجود می آره ولی خیلی دل چسب نیست.
درسته دلچسب نیست، ولی به هر حال از اون اوله اول، گرایش افراد باعث بینششون میشه یا بینششون باعث گرایشات میشه؟
از پدرم که فوق لیسانس فلسفه هم هستند که پرسیدم، گفتند اندیشه ها گرایشات رو میسازه.
شما نگاه کنید، گرایشات مختلفی در انسان های مختلف هست،دلیل اون هم وقتی پیگیری میکنیم، تفاوت در عقیده ها و افکار و اندیشه ها و بینش هاست.
اگه بخواییم بگیم گرایشات ، بینش ساز هستند، مثل این هست که فرد بدون هیچ اطلاعی میاد و کارای الکی میکنه.
اصلا ما کار الکی توی دنیا نداریم.
چون برای انجام همون کار هم توی ذهنمون یک هدف داریم.
شما یک دقیقه فکر کن ببین میتونی کار الکی مثال بزنی.
هر کار الکی هم بگی، باز هم با یک هدف اون کار الکی رو انجام میدی.
این نشون میده بینش و تفکر انسان، گرایشات اون رو میسازه.
نظر من گزينه 2
دلیل؟