این هم که فکر می کنم خیلی کامل باشه. فقط اگر اس ام اس تکرارو توش دیدید منو حلال کنید. راستی اس ام اس های سرکاری که براتون فرستادم خوب بود؟
®
تا حالا فکر کردی اگه توماس ادیسون نبود، مجبور بودیم تو تاریکی تلویزیون نگاه کنیم؟
®
همیشه می گفتن پیدا کردن یه دوست خوب خیلی سخته اما من باورم نمی شد.
تا اینکه تو رو دیدم که برای پیدا کردن من چه قدر زحمت کشیدی!
®
امروز سالروز تولد پت و مته ! تو هم مثل من این روز رو به خنگ ترین کسی که میشناسی تبریک
بگو!!!
®
می دونی که تا به حال در عمرم چیزی ازت نخواستم اما دوست دارم برای اینکه علاقه ات رو بهم ثابت کنی... یک دقیقه ... فقط یک دقیقه ی ناقابل به خاطر من نفس نکش تنها چیزی که از تو می خوام
®
ریزش موهای خود را به دست خدا بسپارید . . . شامپو یـــــد الله
®
خر
خر
خر
خر
خر
خر
خرابتم رفیق...!
ببخشید زبونم یخورده می گیره
®
می دونی اگه توی یک جیبت 80هزار تومان و توی جیب دیگرت یه چک پول باشه چی می شه؟
بابات داد می زنه می گه: پدرسوخته! چرا شلوار منو پوشیدی؟
®
به نیت 124000تا پیامبر صلوات بفرست و این اس ام اس رو برای 124000نفر بفرست .انشاالله تا
اخر این ماه خبر خوشی از طرف مخابرات بهت می رسه
®
اسمان را ستاره زیبا می کند، باغچه را گل، عشق را محبت، بیابان را چمن، چشم را اشک، و تو
را عمل کردن دماغ زیبا می کند!
®
سریع ترین دوربین جهان اختراع شد . این دوربین می تونه از خانوم ها در لحظه ای که دهانشون
بسته است عکس بگیره !
®
پای مورچه رو تصور کن ( الهی )
.
.
.
.
.
حالا تصور کن جوراب داره
.
.
.
.
.
حالا تصور کن جورابش سوراخه
.
.
.
.
.
دلم برات اندازه سوراخه جوراب مورچه شده!
®
ببین عزیز دلم پاشو...........
اگه پا نشی قهر میکنما.............
خب دلم برات تنگ شده............
جون من پاشو............
پاشدی.............
افرین عزیزم............
حالا که پاشدی ماچم کن بگیر بخواب
®
روحت شاد و یادت گرامی ...
.
.
.
.
.
.
.
این اس ام اس رو واسه هر کی فرستادم فرداش مرد ... مواظب خودت باش
®
اگه از کنار خر رد شدی ار ار کرد
.
.
.
.
.
بدون زوج مورد علاقشو پیدا کرده ...!!!
®
@ٌ%^*)(_+_++_[]**&؛؛^،^آ«ۀۀل،؛،،ریال%$^&^*&)
((()__&^^%%$$#&)(_+_+)**&&%
$#$#$@#@%&,آ)ـ[__+_*&^%%$$ِ,()_[()&&*^^
.
.
.
.
.
این رو فرستادم تا مشغول باشی و دست تو دماغت نکنی.
®
برو پایین سر کاری نیست
|-|
|-|
|-|
|-|
|-|
|-|
|-|
|-|
|-|
|-|
|-|
|-|
|-|
حالا میخوای نردبونو بردارم این پایین بمونی؟
®
............ ......... ......... ......... ......... ......... ......... ......... ......... ......... ......... ......... ......... ......... ......... ......... ......... ......... ......... ......... ......... ......... ......... ......... ......... ......... ......... ......... ......... ......... ......... ......... ......... ......... ......... ......... ......... ......... . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . الهی قربون چشات بشم که دنبال اس ام اس میگردی
®
هاهاهاااااااااااا...
گول وخوردی من اس ام اس نبیدم.
وجدان خبیث موبایلت بیدم که خاستم از خواب نازبیدارت وکنم
®
ببین یکی میخواست از خواب بیدارت کنه من نذاشتم
کار خوبی کردم؟
می خواستم یه چیز مهم رو بگم
پاهات از زیر لحاف اومده بیرون . یه وقت سرما نخوری
®
ببخشید که این موقع شب مزاحمت میشم ,ولی یه سوال توی ذهنم بود که می خواستم ازت بپرسم : میدونی ایران وقتی نفتشو می فروشه , بشکه هاشو هم پس میگیره یا نه؟!!!!!!!!!
®
اگه خواستی یکی همیشه دوستت داشته باشه
.
.
.
اگه میخوای تنهات نذاره
.
.
بهت وفادار بمونه
.
.
.
ازدواج نکن ................ سگ بخر
®
میخوای با سه شماره هیبنوتیزمت کنم و بگم چه جور آدمی هستی؟ خوب، پس با شماره 3 آروم چشمات رو ببند: . . . . . 1 . . . . . 2 . . . . . 3 . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . هنوز که چشمات بازه؟ . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . میگم چشماتو ببند! . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . چرا زیر چشمی نگاه می کنی؟ . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . اصلا نیازی به هیبنوتیزم نیست، هر خری میفهمه که چقدر فضولی
®
پنج نوع کردن داریم: 1فکر کردن 2 بازی کردن 3 پرتاب کردن 4 شوخی کردن 5 بسوزه دماغ اونایی که فکر بد کردن
®
صفحه رو بده پایین!!...................................... .................. خوب حالا بده بالا .........
.gif)
====>(ورزش اس ام اسی)
®
میدونی فرق تو با راه چیه؟؟؟...................................... ....................... راه رو باید بری تا به آخرش برسی اما تو خودت آخرشیییییی!!!
®
برو بالا
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
بالاتر...
.
.
.
.
.
.
.
.
.
آفرین تو هنوز فرق بالا و پایین رو نمیفهمی میای اینترنت؟.....تمرین کن فردا چپ و راستو میپرسم!
®
تولد عیسی مسیح و جشن کریسمس و آغاز سال نو میلادی و اغاز ژانویه به تو هیچ ربطی نداره خودتو قاطی نکن
®
اگه با هم رفتیم بیرون............سردم شد............. یه لب......... یه لب........................................... یه لبو برام میخری...؟!!
®
تنها یادگاری (( ¥ ¥ ¥ ¥ ¥ ¥ ¥ ¥ )) این آخرین چیزیه که از تو برام مونده، جای پاهات رو دیوار اطاقم، یادت به خیر، عجب مارمولکی بودی
®
نگاهت چون عقاب دلت چون دریا
دستانت چون اتش گرم
قدت هم چو سرو
صدایت چو اواز پرنده ها
.
.
.
.
.
.
.
.
ای بابا هیچ چیزت مثل ادما نیست
روحت شاد و یادت گرامی
این اس ام اس رو واسه هر کی فرستادم فرداش سقط شد
مراقبه خودت باش
®
میدونی فرقه سوزن با فرقون چیه ؟
.
.
.
.
.
.
.
.
کور خوندی همیشه که این پایین جواب نیست!!!
یه بار هم خودت جوابو پیدا کن.....
_
®
یک تو راست میگی ، یکی پینوکیو
یکی تو مهربونی ، یکی خرس مهربون
یکی تو قشنگ راه میره ، یکی تنسی تاکسیدو
یکی موهای نو قشنگه ، یک موهای آنشرلی
یکی خونه شما شما قشنگه ، یکی خونه مادربزرگه
یکی تو سفیدی ، یکی سفید برفی
یکی تو زبلی ، یکی ملوان زبل
یکی ما دوتا با هم خوبیم ، یکی تام و جری
یکی تو سرکاری ، یکی اون نفری بعدی که میخوای براش Send کنی
_
®
کوچولو کجایی؟
نیستی؟
شنیدم اون بالا بالاها داری با تنهاییت حال میکنی!
اگه زحمتت نیست 2 تا
فقط 2تا نارگیل برای من بنداز پایین
®
اگه این sms رو بخونی ویروس وارد مغزت میشه...
Loading...
.
.
10%...
.
.
.
.
.
.
.
.