نویسنده موضوع: بهترین کتاب آموزش الکترونیک  (دفعات بازدید: 4479 بار)

0 کاربر و 1 مهمان درحال دیدن موضوع.

آفلاین محمد علی قنبرلو

• عضو شورای اصلی موسسه ی افق علم
  • مدیر انجمن
  • کاربر نیمه پیشرفته
  • *
  • ارسال: 701
    • http://mag2009.mihanblog.com
  • استان: قم / شهر ری / اصفهان
  • محل تحصیل: شهید قدوسی / شهید بهشتی / دانشگاه اصفهان
بهترین کتاب آموزش الکترونیک
« : ژوئن 06, 2010, 02:02:29 pm »
سلام

اولین کاری که یه الکترونیک کار باید انجام بده خوندن کتابه .
خواستم براتون چند تا کتاب معرفی کنم . در ضمن شما هم تجربیاتتون رو بنویسید :

بهترین کتاب آموزش الکترونیک مقدماتی ( برای شروع ) = الکترونیک به زبان ساده برای دانش آموزان  - محمود بخت آور

بهترین کتاب آموزش الکترونیک پیشرفته  ( برای ادامه ) = فلوید  - تام فلوید  که یه مکتاب خیلی قطور ولی در عین حال ساده و جذابه

بهترین کتاب آموزش الکترونیک پیشرفته  ( برای ادامه ) = هیت - مولفش هم ویلیام  هیت   / این کتاب سه جلده که خیلی ها فلوید رو به عنوان جلد اولش میخونن .

حالا شما بهترین کتابها تون رو بنویسید .....
« آخرين ويرايش: ژوئن 17, 2010, 09:54:16 pm توسط محمد علــی قنبرلو »

آفلاین شبگرد

• دانشجو
  • کاربر فوق حرفه ای
  • *
  • ارسال: 462
  • امید به آینده
  • استان: قم،مرکزی،تهران
  • محل تحصیل: دانشگاه اراک/پژوهش سرای خواجه نصیر قم
پاسخ : بهترین کتاب آموزش الکترونیک
« پاسخ #1 : ژوئن 06, 2010, 02:07:45 pm »
سلام
خوبی عزیز
جناب ویلیام هیت که بیشتر تو کار چرند نویسی هست  :چشمک: ولی کتابش برای شروع خیلی خوبه Engineering Circuit Analysis رو خوب بود.

برای ادامه کتاب Micro Electronic Circuit هم خیلی عالی هست.
« آخرين ويرايش: ژوئن 06, 2010, 02:10:25 pm توسط شبگرد »
موندم دوستان اصول گرا از کدوم احمق دفاع می کنند
کسی که اژه ای با هفده سال سابقه مدیریت سمپاد رو کنار گذاشت و بجایش معاون استاندار قم که تا قبلش آموزش پرورشی نبود رو رییس سمپاد کرد  :عصبی: (مشت نمونه خروار)

خوشحالم رییس جمهور جدید سابقه دارد، از لپ لپ کشف نشده است و دنبال آدم های بی تجربه و سخیف نمی گردد :حله:
احتمال می دهم اینقدر سخیف و ندیده نباشد که ساعات پرواز با بالگردش از شهید شیرودی بیشتر نباشد  :لبخند:

آفلاین PrOFESSIONAL

• کاربر نیمه فعال
  • *
  • ارسال: 77
« پاسخ #2 : ژوئن 06, 2010, 02:14:44 pm »
من فکر میکنم کتاب "اصول الکترونیک " از مهندس سعید خرازی خیلی خوب و جامع هستش.
البته دو جلدیه...
خسیلی هم سطحش خوبه.

آفلاین امین فراهانی

• کاربر تازه کار
  • *
  • ارسال: 29
    • سمپادی دیگر
  • استان: قم
  • محل تحصیل: شهید قدوسی
« پاسخ #3 : سپتامبر 21, 2010, 11:33:25 pm »
فلوید  - تام فلوید  که یه مکتاب خیلی قطور ولی در عین حال ساده و جذابه

آفلاین سپهر.ص

• کاربر یه خورده حرفه ای
  • *
  • ارسال: 241
  • JUST CUBING...
    • علوم نوین
  • استان: خراسان رضوی
  • محل تحصیل: دبیرستان هاشمی نژاد2
« پاسخ #4 : اكتبر 03, 2010, 01:32:53 pm »
کتابی که برای  الکترونیک در روباتیک باشه چی خوبه ؟؟؟؟ الکترونیک معمولی نه  فقط چیزایییش که برا روبات و اینا لازمه !

آفلاین شبگرد

• دانشجو
  • کاربر فوق حرفه ای
  • *
  • امید به آینده
« پاسخ #5 : اكتبر 04, 2010, 07:22:00 pm »
سلام
همین کتاب Micro Electronic Circuit عالی هست.
همه اش به کار می آد.

کتاب AVR علی کاهه رو هم بخون.

از فکر رباتیک هم بیا بیرون که آخر عاقبت نداره  :لبخند:
کسی که اژه ای با هفده سال سابقه مدیریت سمپاد رو کنار گذاشت و بجایش معاون استاندار قم که تا قبلش آموزش پرورشی نبود رو رییس سمپاد کرد  :عصبی: (مشت نمونه خروار)

خوشحالم رییس جمهور جدید سابقه دارد، از لپ لپ کشف نشده است و دنبال آدم های بی تجربه و سخیف نمی گردد :حله:
احتمال می دهم اینقدر سخیف و ندیده نباشد که ساعات پرواز با بالگردش از شهید شیرودی بیشتر نباشد  :لبخند:

آفلاین محمد علی قنبرلو

• مدیر انجمن
  • کاربر نیمه پیشرفته
  • *
« پاسخ #6 : اكتبر 04, 2010, 09:51:30 pm »
کتاب AVR علی کاهه خیلی خوبه ولی میکرو الکترونیک فعلا سنگینه . همون کتاب معروف بخت آور خیلی عالیه . البته هنوز سطح الکترونیکت رو نمیدونم ؟!

آفلاین شبگرد

• دانشجو
  • کاربر فوق حرفه ای
  • *
  • امید به آینده
« پاسخ #7 : اكتبر 05, 2010, 07:04:51 am »
سلام
میکرو الکترونیک فعلا سنگینه . همون کتاب معروف بخت آور خیلی عالیه . البته هنوز سطح الکترونیکت رو نمیدونم ؟!
میکرو الکترونیک پیش نیاز اون چنانی لازم نداره. فقط کافیه حسابان سوم دبیرستان رو خوب یاد گرفته باشی.

آخه عزیز، MicroElectronic رو سال ها است که دارند تو دانشگاه هایی مثل تورنتو و کمریدج درس می دهند، کارایی اش ثابت شده است؛ ولی کتاب بخت آور رو تو سمپاد تبریز درس داده اند  :))

چقدر شبیه همند  :909: :))

آفلاین محمد علی قنبرلو

• مدیر انجمن
  • کاربر نیمه پیشرفته
  • *
« پاسخ #8 : اكتبر 05, 2010, 10:32:05 pm »
سلاممیکرو الکترونیک پیش نیاز اون چنانی لازم نداره. فقط کافیه حسابان سوم دبیرستان رو خوب یاد گرفته باشی.

آخه عزیز، MicroElectronic رو سال ها است که دارند تو دانشگاه هایی مثل تورنتو و کمریدج درس می دهند، کارایی اش ثابت شده است؛ ولی کتاب بخت آور رو تو سمپاد تبریز درس داده اند  :))

چقدر شبیه همند  :909: :))

عزیز من دانش آموز اول دبیرستان که حسابان سوم بلد نیست . وقتی هم که ریاضی سوم یاد بگیره دیگه کسی به نمیگه کتاب برات سنگینه . بله درسته هر وقت یاد بگیری بهترین کتاب همون میکرو الکترونیک هست .

آفلاین شبگرد

• دانشجو
  • کاربر فوق حرفه ای
  • *
  • امید به آینده
« پاسخ #9 : اكتبر 06, 2010, 06:48:24 am »
عزیز من دانش آموز اول دبیرستان که حسابان سوم بلد نیست . وقتی هم که ریاضی سوم یاد بگیره دیگه کسی به نمیگه کتاب برات سنگینه . بله درسته هر وقت یاد بگیری بهترین کتاب همون میکرو الکترونیک هست .
سلام
من هم سن این عزیزان بودم، حسابان که هیچی، ریاضیات توماس می خوندم(امسال که اومدم سال اول دانشگاه، برام تجدید خاطره شده)

بالاخره کسی که داره فرا تر از سطح درسی کار می کنه، لازمه های ریاضی اش رو هم باید تحمل کنه.

آفلاین یوسف شه نهاد

• کاربر فعال
  • *
  • ارسال: 109
  • من رفتم ، میروم جایز نیست
    • مرجع رباتیک و برنامه نویسی
  • استان: قم
  • محل تحصیل: دانشگاه صنعتی قم
« پاسخ #10 : نوامبر 18, 2010, 01:40:30 pm »
یه بار توی همین جا گفتم پاک شد ولی بازم می گم
کتابی که بخواهید اصول پایه ای الکترونیک رو با زبان بسیار ساده و مرحله به مرحله یاد بگیرید به نظر من کتاب اصول و مبانی الکترونیک از کانون نشر علوم هست
کتاب جناب آقای بخت آور هم برای سطح اول راهنمایی خوبه اما کتابی که گفتم نه حسابان سال سوم رو می خواد نه در سطح اول راهنمایی بلکه یه کتاب بسیار عالی برای دانش آموزان دبیرستانی که می خوان الکترونیک رو تازه شروع کنند و پایه اون رو به صورت اصولی یاد بگیرند
من که از خوندنش ضرر نکردم و الان هم توی ربات هام هیچ وقت مشکل الکترونیکی ندارم یا اگه به وجود بیاد سریعا حلش می کنم
به همه توصیه می کنم این کتاب رو مطالعه کنند