0 کاربر و 1 مهمان درحال دیدن موضوع.
Top 10 Posters This Weektaraneh1157 366 استاد سیاه224 سید امیر حسین210 مجید کفاش نیری185 parham zibakhsh 155 دلسوخته153 عطیه.م150 CACTUS 137 تنها134 Negin.KH 122 خب این مال این هفته ...از اینا کدومشون مال حزب ما هستن ؟
من نمی فهمم چی کار می کنین. می شه بگین؟
رنک ینی یه لیستی که تو اینجا هست . اونجایی که نوشته Top 10 Posters This Week.. هر کی تو این رنک بود اینجا اسمش گفته میشه و بهش تشکر میدم به مقدار زیاد ...شما اجازه دیدن این لینک را ندارید. عضو یا وارد شوید
درودخب همونطور که آقای کاکتوس گفتن، رنک یعنی اون بخش سایت... هر کس از اعضای حزب که در اون رنک بالاتر از همه قرار داشت... و البته اسپم هم نبود پستهاش... جون اگه اسپم باشه ، بررسی کننده ها گزارش میدن بعد باهاش صحبت میشه... اینجا اسمش برده میشه و به نحوی بهش جایزه میدیم.. اون نحوش هم میشه تشکر به مقدار زیاد!! مشکل دیگه ای وجود نداره؟!بعدشم دوستان این بخش مال اعضای این حزب هست..... یعنی اگه کسی عضو نیست ، اینجا بهش جایزه داده نمیشه!
من که هنوز یه دونه هم از عطیه خانم نگرفتم .
3- شوما که خودت تو کادر مدیریت ! حزبی ...تازه باید تشکراتو ببخشی ...
باشه تشکر هام رو بخشیدم به خودم حالا من تشکر مخوام
چه زحمتی کشیدی ...حالا یه دونه دادم ...برو خوش باش بهتره دیه ادامه ندیم که اسپم بشه خودشون اومدن حتما میدن ... دیر و زود داره ولی سوخت و سوز نداره ...
1- صبر داشته باش ...الان که نیستن ...بیان میدن 2- اگه خیلی لازم داری بگو من بدم
تموم شد........ 37 تشکر به حساب آقای محمد کفاش نیری واریز گردید!! خدا به داد هفته بعد برسه..... البته نه! هفته بعد که نوبت من نیست..
ممنون هفته ی بعد Cactusهستش ؟