منم با نظر ارسلان موافقم. البته پیشنهادای دیگه هم خوب بودن ولی منطقی ترین پیشنهاد همینه که کسایی رو که هنوز عضو نیستنو غیر مستقیم ترغیب کنیم که بیانو عضو شن. اگه مستقیم بنویسیم برای استفاده از همه امکانات باید عضو باشد,دیگه کسی نمی تونه بیاد تاپیکا و بحثا رو ببینه,بنببراین بدون اینکه بدونه سمپاد سیتی چی هست,صفحشو می بنده و میره. در ضمن,به نظر من اگه بریمو توی وبلاگای سمپادیا نظر بذاریمو بگیم لینکمون کنن,هم اسم سمپاد سیتی به گوش خیلیا می خوره و این سایت جا افتاده تر میشه. هم تعداد بازدید کننده ها بالا میره. هم ...همین دیگه. مگه همینا کمه؟؟!!!!

خیلی از سمپادیا هستن که تا حالا اسم سمپاد سیتی رو هم نشنیدن. باید اسمشو بین سمپادیا جا بندازیم!(چه جمله ای شدا!) مثلا" برای شروع,میتونیم به بچه های سمپاد شهرای مختلف,که سمپاد شهرشون مجله ی دانش آموزی داره,بگیم توی مجلشون این سایتو معرفی کنن.من خودم تو تحریریه ی مجله ی سمپاد ارومیه یه دوست دارم. می تونم بهش بگم که این سایتو معرفی کنه. بچه های شهرای دیگه هم میتونن این کارو بکنن دیگه. سمپادیای دیگه هم که مجله رو میخونن همون روز(!) میان عضو میشن!این جوری کلی عضو اضافه می شه. یا توی سال تحصیلی,می تونیم توی برنامه ی
جذاب صبحگاه(!) این سایتو معرفی کنیم یا خیلی کارای دیگه که در اینجا به علت کمبود وقت نمی تونم همشو بگم. در ضمن,به نظر من فضای ظاهریه سایت خیییییییییییلی رسمیه. اگه فضاش یه کم صمیمی تر بشه بهتره. کسایی که میان تو سایت یه سری بچه سمپادیه هم سن و سال خودمونن دیگه. در ضمن تاپیکایی هم که گذاشته میشن باید جوری باشن که خواننده به چالش بیوفته و نظر بده. برای اینکه ملموس تر بشه قضیه یه مثال میزنم. تو وبلاگ من,روزی تقریبا" 70-80 نفر میان سر میزنن. منم هر 3-2 روز آپ میکنم. با این حال هر مطلبم بالای 100 تا نظر داره. به عبارتی توی 3روز که وبلاگم 200(به طور میانگین) تا بازدید کننده میاد 100 تا نظر دارم. خوباین سایت مسلما" بازدید کننده ی خییییییییییییییییییییییییییییییییییییییییییلییییییییییییییییییییییییییییی بیشتری داره ولی نظرا... . برا حل این مشکلم باید یه راه حلی پیدا کنیم ولی من امروز دیگه خیلی فکر کردم دیگه مغزم خسته شد! شما ها فکر کنین نتیجشو به منم بگید!