بازم سلام ! بچه ها یه کم فکر کردم به این نتیجه رسیدم که رفتن به وبلاگا و نظر دادنو دعوتشون به سمپاد سیتی کار خوبیه. ولی هدفمند نیست! یعنی ممکنه وقتی نویسنده های وبلاگ میانو اون نظرو میخونن فکر کنن این سایتم مثل همه ی سایتای دیگست و نیان سمپاد سیتی. بعد یه بار دیگه هم فکر کردم. به این نتیجه رسیدم که اگه این حزب بخواد یه حزبه مفید باشه(که می خواد)باید هدفمند کار کنه و کاربرای مفید وارد سایت کنه. پس برای بار سوم فکر کردم و به این نتیجه رسیدم که ما باید بدونیم دقیقا" کیو وارد این سایت می کنیم. این سایت انجمنای زیادی داره. به عبارتی تقریبا" واسه ی هر سلیقه ای یه انجمن داره. کاری که ما باید بکنیم اینه که هرکدوممون دنبال یه سمپادی بگردیم که به یکی از انجمنایه تویه سایت علاقه ی شدیدی داره و بیاریمش توی سایتو به انجمن مورد علاقش راهنماییش کنیم. بعد تا چند وقت زیر نظرش داشته باشیمو باهاش ارتباط داشته باشیم تا اینکه خودش تو سایت جا بیوفته. میدونم هیچی نفهمیدین از اینایی که گفتمومن خودمم نفهمیدم! جمله بندیم خیلی افتضاح بود! به بزرگیه خودون ببخشید دیگه! حالا برای اینکه قضیه ملموس بشه یه مثال میزنم. مثلا" من میرم توی وبلاگای سمپادیا می گردم می بینم یه سمپادی هست که به نجوم علاقه داره.میرم توی وبلاگش براش نظر میذارم ومیگم که بیاد سمپاد سیتی. بعد آی دی خودمو میدم بهش و آی دی شو می گیرم. بعد یه روز باهاش چت می کنم و براش توضیح می دم که سمپاد سیتی چیه و انجمن نجوم چیه و... . بعد میره تو سایت عضو می شه. تا یه مدت سوالاشو از من می پرسه. بعد از یه مدتم که خودش تو سایت جا افتاد دیگه من باهاش کاری ندارم و می رم سراغ یکی دیگه. این جوری من یه کاربر اختصاصی برای انجمن نجوم اوردم که صفرما:کاربر پایه ی انجمن نجومه و به طور اختصاصی واسه این انجمن کار می کنه.اولا:یه کاربر مفید و همیشگی وارد انجمن نجوم شده که برای تفنن تو انجمن مطلب نمیذاره. تخصصشه.(صفرما و اولا یکی شد!) در ضمن. اون کاربرو هم عضو حزب کاربر افزایی می کنیم. بعد از یه مدت خود اونم باید یکی دیگه رو بیاره تو سایت.این جوری کلی کاربر درست حسابی وارد سایت میکنیم. اگه هر کدوممون یه کاربرو بیاریم حله.
خوب اینا حرفای من بودن. مطمنم که نظرای شما بهتره. پس لطفا" نظر بدین! پیشاپیش مرس.. ممنون!