0 کاربر و 1 مهمان درحال دیدن موضوع.
کسی نظر نداره دیگه پس من یکی دیگه میدم پست هایی که تکرارین که قفل میشن بعد از به اطلاع رسیدن به طرف حذف بشن این طوری فضا خلوت تر میشه
میگم مثلا من یه تاپیکی ایجاد کردم از شانس گند تکراری دراومد بعد از اینکه به من اطلاع دادند تکراریه حذف بشه
به نظر من در کل سایت یک تبلیغات بزنید.اگه خواستید من براتون درست می کنم.می خواید که درست کنم؟؟؟؟؟؟؟؟؟
سوال نميشه كاريكرد كه آخرين مطلب و اول نشون بدن،توضيح موضوع تاپيك تو هر صفحه باشه.اين جوري كاركردن راحتر ميشه استقبال ميره بالا،،نميره؟؟؟
من ميگم تو حزب اعضا رو تقسيم كنيم{براي فعاليت هاي علمي}يكي تو زيست كار كنه يكي تو رياضي...
توی سمپاد سیتی؟ واسه ی چه کاری؟ جذب کردن اعضا برای حزب؟برای اولیش : یک جایی توی مشخصات هست که این جوریه : " همیشه موضوع های جدید بالاتر از همه قرار بگیرند. " و باید تیکشو بزنی. اونو هر کس که میخواست میتونه فعال کنه! توضیح موضوع تاپیک در چه صفحه ای باشه؟ یکم بیشتر توضیح میدی؟مرسی از نظرت نظر خوبیه. ولی بیشتر توجه ما روی جذب کاربره. حالا رو این هم کار میشه.
من یک بار این کارو کردم جواب نداد حالا شما دوباره امتحان کنین شاید یک فرجی شد!!متن نمیخواد دیگه... بگین بیاین تو حزب اره خاک میخوره ... یا هم اینکه به حساب شما تو این حزب ثبت نام کردین و... هر چی خودتون میخواید.اگه این کارو بکنین مممنون میشم
راس میگه محمد رضا. خیلی فایده داره. الان یک عضو با استعداد دارین مثل من مدیون همین حرکتین اگه یاسمن خانم پ.خ نمیداد ک حزب داره خاک میخوره من اصلا طرفای حزبم نمیومدم.متن نمیخواد ها. بگو ثواب داره یک نگا به تاپیکای حزب بندازین
این کار رو انجام میدم ولی همون متن یک یا دو خطی رو هم بگین ، انشام در حد صفره در ضمن شما یه بار این کار رو کردین ، جواب داد . من اومدم دیگه شما همون متن کوچیک رو تهیه کن ، من پ.خ ها رو ارسال می کنم .
میگم چطوره یک شعار برای حزب بسازیم بعد بزاریم زیر لوگومون تو امضا. چطوره؟