اهداف
بازم سلام!!!
من برایی حزب خودم یه سری اهداف هم دارد که اعضای این حزب وظیفه دارند که برای رسیدن به این اهداف به من کمک کنند.
اهداف این حزب عبارتند از:
1. فعالیت بیشتر بچه های سمپاد در فروم
2. جذب بیشتر بچه برای ثبت نام در سمپادسیتی
3. راه اندازی کلاس های کامپیوتر آنلاین
4. صمیمی تر کردن روابط بچه های سمپاد در فروم
5. آموزش مباحث عمومی کامپیوتر
6. ایجاد یه وب سایت جداگانه برای هر یک اعضای حزب سمپادیا
7. رسیدگی به پیشنهادات و اتنقادات و مشکلات اعضای حزب
8. اعطای مدیریت انجمن انجمن هایی که اعضای حزب خواستار آن هستند و در آن فعالیت نسبتا خوبی نسبت به دیگران دارند.(با هماهنگی مدیران سایت)
9. اعطای درجه های بالاتر مانند:(با هماهنگی با مدیران سایت)
1.معاونت
2.مدیرداخلی
3.مشاور معاون
و ......
اعضای این حزب یعنی حزب سمپادیا یک سری راه برای رسیدن به این اهداف دارد که به شرح ذیل است:
1. بچه های سمپادسیتی برای اینکه بتوانند در حزب سمپادیا عضویت خود را حفظ کنند، باید فعالیت بهتری نسبت به قبلا داشته باشند.
2. ما برای اینکه بتوانیم اعضای سایت سمپادسیتی را بیشتر کنیم می خواهیم یه سری تیم آموزشی ساخت تبلیغات اینترنتی ایجاد کنیم که بتوانیم تبلیغات سایت را در سایت های دیگر بگذاریم.
3. برای راه اندازی کلاس های آموزش آنلاین کامپیوتر ما می خواهیم یه وب سایت تاسیس کنیم که کلاس های کامپیوتر را در آنجا تاسیس کنیم که با یاری بچه ها این کار را انجام می دهیم.
4. ما با راه اندازی سایتی که راه اندازی می کنیم و می توانیم روابط بین بچه های سمپادسیتی را بهتر کنیم.
5. ما برای اینکه بتوانیم مباحث عمومی کامپیوتر را به بچه بیاموزیم یه وب سایت دیگر را به جز وب سایت آموزش آنلاین کامپیوتر راه اندازی می کنیم و در آنجا مباحث عمومی کامپیوتر را در آنجا می آموزیم.
6. من برای اینکه هر کس از اعضای حزب من یه وب سایت داشته باشد من برای آنها هر کدام از آنها یه وب سایت می سازم.
7. هر کس که از سایت یا از انجمن های آن انتقاد یا برای آن پبشنهادی دارد می تواند با من در میان بگذارد تا من هم با مدیران سایت مستقیما در میان بگذارم.(البته با پ.خ پیشنهادات و انتقادات خود را به من اطلاع بدهید.)
8. هر کس که در هر اجمنی نسبت به دیگران فعالیت نسبتا بهتری به دیگران داشته باشد من با هماهنگی با مدیران سایت این وظیفه را به او می دهیم.
9. هر کسی که فعالیت خیلی بهتری نسبت به قبل داشته باشد و قوانین را به خوبی رعایت کند می تواند به درجات بتری دست یابد.
1. برای اینکه فعالیت بهتر شود باید بچه ها هر روزی که می توانند آنلاین شوند و برای خود و چزب تلاش کنند.
2. ما برای اینکه بتوانیم تبلیغ کنیم سایت را باید برای خود دوباره کلاس های دیگری برگگزار کنیم و کار کردن را با این برنامه ها را یاد بدهیم.
3. وب سایتی که طراحی سده آماده است و من در آن کلاس ها را شروع می کنم و باید کاربران در آن هم عضو شوند و در آنجا کلاس ها را ببینند.
4. برای اینکه بتوانیم روابط را بهتر کنیم هر روز به صورت آنلاین با یکدیگر ارتباط خواهیم داشت.
5. در همان وب سایتی که گفتم برگزار می شود.
6. این هم که مشخص است.
7. معلوم است
8. همان مدیریت انجمنی و هماهنگی ها این کار ها انجام می شود.
9. با هماهنگی مدیران
من نتوانستم 5 عدد برای هر کدام راهکار بگم.
و دیگر هیچ
اسمی که انتخاب کردید خوبه
ولی باید اهداف و راهکار ها تخصصی تر بیان بشن (از هرکدام حداقل 5 مورد)
لطفا هر موقع که کامل شد در یک پست ارائه بدید